31 januar, 2012

Fodspor i sne


Jeg er så glad for at der kom sne, så Otto får oplevet den knasende fornemmelse under fødderne, lyset og stilheden. Der skulle komme mere op til weekenden, og jeg siger bare "bring it on"!

30 januar, 2012

Sol, sne og kiropraktor


Det har været en smuk, men voldsomt kold, dag idag. Vi gik ned i gården, da Otto kom hjem fra vuggestue. Sådan en sen eftermiddagshimmel, kan virkelig være fin. Otto elsker at traske rundt med græsslåmaskinen, og kigger også langt efter månen. Jeg opdagede nogle forårsbebudere, som har trodset sne og frost. Håber de overlever, så der snart er fine påskeliljer at kigge på.

Idag var jeg hos kiropraktoren for femte gang. Desværre er der ikke de fremskridt han havde forventet, og som jeg havde håbet. Mit problem, som burde være nogenlunde ligetil at fikse, er åbenbart mere komplekst end som så. Hvad der fremadrettet skal ske ved jeg forhåbentligt på torsdag, men nu er udsigten til mange måneder med smerter, pludseligt lidt for tæt på, og jeg er ret nedslået....

29 januar, 2012

Zpagetti WIP #2 (og mere om krukker)


Det skrider fremad med mit gulvtæppe af Zpagetti, også selvom jeg måtte trevle en masse op, efter at have forsøgt mig med at flytte udtagningerne. Det skal man så gøre helt fra starten, ellers virker det ikke efter hensigten, kan jeg hermed afsløre. Jeg hygger mig med at hækle det, også selvom det er ved at være ret tungt at sidde med. Tror desværre ikke de 3 nøgler jeg fik købt rækker til, så håber Yarnfreak har mere på hylderne.

Mine krukker er kommet i brug, og jeg er rigtigt glad for dem. Kæresten troede det var noget fancy design jeg havde købt, så der pudsede han lige mit ego, ha ha. De 2 runde holder nu styr på mine smykker, og 2 af de firkantede er blevet til henholdsvis tændstiksæske og tændstiksaffaldsæske. Super alternativ til kedelige tændstiksæsker i papir, og en god måde at faktisk bruge de firkantede, som ikke er voldsomt store. Krukkerne er fra Søstrene Grene, papiret er fra Rie Elise Larsen, tapen er købt hos Børnenes Magasin, og klistermærkerne er fra Ebay.

Sunday Morning


....eller, morgen og morgen. Jeg stod først op ved middagstid, for kl. 05.00 i nat stod jeg og lavede røræg og bacon, til mig, kæresten og den ven vi havde på besøg. Vi har nemlig holdt en lille fest, og hygget os med drinks, musik og gode snakke. Da jeg vågnede, gik jeg ned til bageren, og nød den knirkende sne under fødderne. For ja, der er kommet sne. Og sådan okay meget, faktisk. Wohoo! Morgenmaden indtog jeg alene, for kæresten ligger brak. Nu vil jeg surfe lidt rundt i Bloglandet, hækle videre på mit gulvtæppe, og nyde roen. Senere kommer Otto hjem fra sin bedstemor og bedstefar, og hvis det ikke er blevet helt mørkt, tror jeg vi skal en tur ned i gården og lege med sne. Hey, vi mangler da en kælk!

Idag er forøvrigt sidste chance for at deltage i min give away, hvor præmien er en røvfuld castus-produkter. Der er også en god en igang ovre hos Onkel Anne, og en anden lækker en ovre hos Loppe-Katrine. Og sikkert mange flere rundt omkring!

27 januar, 2012

Krukker, papir og tape


Idag har jeg leget med krukker, papir og tape på jobbet. Det fede ved at være selvstændig, er at man selv disponerer over sin tid, og selv bestemmer om der er plads til at lave noget andet end egentligt arbejde. Så da mine forberedelser til morgendagens fødselsdagsworkshop (for en flok drenge på 10!!) var overståede, kastede jeg mig over tingene her. Krukkerne blev ret fine, syntes jeg. Nemt og hurtigt, med et flot resultat. Tror jeg skal have købt flere af de krukker der. Sådan nogle kan man jo altid bruge, ikke?

Nu skal biksen snart lukkes, og jeg skal ned og hente Otto i vuggestuen. Hjemme venter kæresten med ingredienser til aftensmad og fredagshygge. God weeekend!

24 januar, 2012

En god dag!


Idag har været en god dag. Vejret har vist sig fra sin bedste side, omend det har været hamrende koldt. Jeg har spist frokost med en god veninde, lagt planer med en anden Julia, besøgt den dygtige Lærke Langballe (som bor i det lækreste byhus!), og drukket kaffe med den skønne Katrine. Så bliver sådan en da ligesom ikke meget bedre. Det skulle da lige være ved, at afslutte den med serie-kiggeri sammen med kæresten, på sofaen. Aahh!

23 januar, 2012

Zpagetti WIP #1


Så langt er jeg nu med mit Zpagetti-tæppe. Jeg kom næsten lige så langt med den første opskrift, for så at indse at hullerne i det mønster var lidt dumme, når nu tæppet skal agere gulvtæppe/legetæppe på Otto's værelse. Så jeg trevlede op, og startede forfra. Fastmaske på fastmaske. Det går stærkt i det garn, og jeg syntes det er så fedt at hækle med. Hvis det bliver godt, skal der også hækles et til sofabordet.

Ps: Lighteren er der for at vise størrelsesforhold, og lyset er noget lort. Sorry!

Os' mig, Buar


Når kameraet er fremme, vil linselusen også være med ♡

22 januar, 2012

Hvordan?

Er der nogen der kan fortælle mig, hvordan man får det indstillet sådan, at man kan svare på hver enkelt kommentar? Nu har jeg nemlig set flere steder, at der er en lille tekst med ordet "svar" under kommentarer, og at man der kan svare direkte under kommentaren. Men jeg kan simpelthen ikke finde noget under indstillinger, så hvordan gør jeg?

21 januar, 2012

Nye projekter


Idag cyklede jeg et smut ned til Yarnfreak, garnbutikken som Camilla og Puk har startet op. Det er en super fin lille biks! Jeg købte 3 store nøgler Zpagetti-garn og en kæmpe hæklenål, som jeg skal bruge til at hækle et stort tæppe ind til Otto's værelse. Det bliver spændende, om jeg overhovedet kan finde ud af opskriften her. Især fordi det tæppe jeg skal lave, skal have en diameter på ca. 1,5 meter. Gulp!

Da jeg kom hjem fandt jeg en stor brun kuvert i postkassen, som jeg har ventet længe på. Det er originale mønstre fra 1950'erne, på de fineste kjoler. Jeg har nemlig planer om, langt om længe, at begynde  at sy kjoler til mig selv igen. Så! Nu har jeg sagt det højt, så nu skal der prioteres tid til det. Basta.

Cupcakes'ne havde jeg med som en lille ting til Camilla, fordi hun var så sød at åbne butikken for mig, udenfor normal åbningstid. Det er hvid chokoladekage med limefrosting, som jeg har lavet en masse af i formiddags, til en fødselsdagsfest.

Nu vil jeg kaste mig over hækleriet. God weekend!

19 januar, 2012

Hus og have

Foto lånt her
Vi går og drømmer om hus og have herhjemme. Der er mange fordele ved at bo som vi gør; centralt i Århus, og tæt på det hele. Men åh, hvor er der langt op til 3'e sal, og hvor ville det være fedt med en have. Og en kat. Engang vil vi helt sikkert ud og købe et hus, men først når kæresten er færdig med sin uddannelse, og der er lidt flere penge på kistebunden. Men åh, hvor ville jeg dog gerne flytte i hus nu....

Men hey, måske er der nogle derude, som har et hus til leje? Der er jo så mange som ikke kan få solgt sine huse, men er nødt til flytte alligevel. Mon du, eller nogen du kender, har et hus nogenlunde centralt i Århus, og med egen have, som du vil leje ud? Send mig en mail i så fald, for det vil jeg meget gerne høre om!

Otto pusler


I de sidste par dage har Otto nydt at lægge puslespil i sofaen. Han er ved at være ret skarp til det, og kan med det samme se hvor brikken skal være. Også selvom den ligger med billedsiden nedad. Dygtig dreng!

Jeg har fundet en del gamle puselspil af den her art, i genbrugsbutikker rundt omkring. Senest var det et med bondegårdsmotiver, til 2 kr. hos Mødrehjælpen i Viborg. Det behøver virkelig ikke være dyrt, at indføre nyt legetøj.

18 januar, 2012

Jeg kan ikke give dig et job!

Foto lånt her.

Jeg faldt over en meget interessant artikel via facebook igår. Den handler om hvorfor det ikke kan betale sig at starte virksomhed i danmark, ihvertfald med ansatte. Du kan læse artiklen her. Den er hård, men meget tankevækkende. Og lidt af en øjenåbner, hvis man ikke selv har siddet med et budget, kunne jeg forestille mig.

Jeg har arbejdet på et budget den seneste måneds tid, og jeg er chokeret over hvordan udgifterne løber løbsk, så snart der er ansatte indenover. Og over hvor mange penge der, ansatte eller ej, skal sendes videre til andre hænder end mine egne. Jeg har en rigtig god idé, men den kan højest sandsynligt ikke realiseres, fordi det ganske enkelt ikke kan hænge sammen med alle de udgifter. Så selvom jeg virkelig gerne ville, og selvom der er så stor brug for arbejdspladser, så kan jeg ikke give dig et job....

17 januar, 2012

Et besoeg i billeder


#1: En pakke til Mejse
#2 og 3: Udsigt fra toget
#4: Mit pandehår, som igen er blevet kort
#5, 6 og 7: Vi bladrer i Mejse's fantastiske Cirkus-bog
#8, 9 og 10: Brunch
#11: Fint skilt
#12: Smukke vaser i en fin butik

Det har været en hyggelig dag, med et dejligt gensyn. Og så er jeg blevet positivt overrasket over Viborg's butiksudvalg, som er markant mindre provinsielt end jeg forestillede mig. Og vi fik en lækker, lækker brunch!