03 december, 2012

"Så kan vi kælke"


Så snart der er det mindste snefnug udbruder Otto "så kan vi kælke". Sidste vinter nægtede drengen at sætte sig på en kælk, så hvor begejstringen pludseligt kommer fra aner jeg ikke. Men weekendens fine snemængder på besøget i Roskilde inviterede til sneleg i haven, og min søde kusine var ikke bleg for at hive ungerne rundt på en kælk i fuld fart i haven. Til stor begejstring hos de små. Vi byggede også en snemand. Eller, måske er det i virkeligheden et snespøgelse. Køn blev den ihvertfald ikke. I dag vågnede vi op til næsten lige så meget sne her i Århus, så nu skal vi vist have købt en kælk til drengen. Jeg elsker sne, og begejstres som et lille barn når sneen daler. Nu kan jeg heldigvis skjule min barnlige glæde bag Otto's begejstring.

10 kommentarer:

 1. Det er altså også bare super hyggeligt med sne :) Vi måtte også ud og købe en kælk, så niecen kunne komme ud og kælke :) Har du mon fået post? :)

  SvarSlet
 2. Jeg har det på helt på samme måde, når det kommer til sne:) Jeg kan slet ikke indeholde den glæde der følger med og løber frem og tilbage mellem lejlighedens vinduer, mens jeg råber 'NÆÆ!! Det SNEER! Hvor er det FINT!". Jeg har dog desværre ikke nogen børn jeg kan skjule min glæde bag :)

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder. :) Jeg elsker også sne hel vildt. :D Det lyder som om i har haft en dejlig weekend i Roskilde. Jeg var også forbi markedet og fik lidt godter med hjem. :)

  www.badutspringeren.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Ih, hvor dejligt at han elsker sne. Vi forsøgte at få vores to-årige med på kælketur.Efter ca. 5 min. råbte han så højt: "Jeg vil hjeeeeeeeeem!", at vi var nødt til at adlyde :)

  SvarSlet
 5. Vi holdte også store kælke dag igår. Jeg jeg glemte helt at jeg ikke er så pjattet med sne netop pågrund at ungernes begejstring.

  SvarSlet
 6. Dejlige snebilleder :) Det ser skønt ud altsammen :)

  SvarSlet
 7. Skønt med sne! Her er der ikke kommet noget overhovedet, så vi sukker, når vi ser billederne fra andre landsdele i fjernsynet :-)

  SvarSlet
 8. Jeg elsker også sne! Skønt at din søn også glædes over de små hvide fnug.

  SvarSlet
 9. Ha ha Otto har det sjovt, på det kælkebillede :)))

  SvarSlet

Tusind tak for besøget! Håber du vil sende mig en hilsen med på vejen, så jeg kan se at netop du har kigget forbi ♡