Godt nytår! / Happy New Year!

Jeg ønsker jer alle en forrygende aften, og håber 2013 bliver et godt år for os alle. Jeg glæder mig til endnu mere bloggeri, og til at se hvad året bringer foruden flytning og lillesøster for mig og min lille familie. Tak for i år!

———————————————————————————————————————–

I wish you all a terrific evening, and hope 2013 will be a good year for us all. I look forward to even more blogging, and to seeing what the year brings me and my little family besides moving and the addition of a baby sister for our son. Thank you for this year!

13 meninger om “Godt nytår! / Happy New Year!”

  1. Rigtig godt nytår til jer!
    Jeg håber, I får et rigtig dejligt 2013, tænk I ved allerede at der skal ske en masse spændende med lillesøster, flytning osv, dejlige begivenheder at se frem til.
    Kh Ann-Christine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *