Snapshots fra juleaften

Her er nogle få billeder fra juleaften. Desværre havde jeg glemt at tømme kameraet, så det blev hurtigt fyldt op. Men jeg fangede Otto i færd med at åbne julegaven fra os, som var en værktøjskasse med boremaskine etc. som ligner faderens Bosch på en prik. Otto blev lykkelig!

Vi havde en hyggelig aften, og Otto klarede dagen så fint. Maden var lækker, og vi fik en masse penge og gavekort til vores snarlige flytning. Vi har faktisk allerede købt et nyt spisebord, som vi hentede i Odense forleden. Følger du med på instagram har du nok allerede set det.

Både 1. og 2. juledag bød på familiejulefrokoster, så der har været nok at se til i juledagene. Det er hyggeligt, men også lidt meget med små børn. Heldigvis er Otto vant til mange mennesker og til at komme med rundt, så han klarer det ret godt. I morgen står den på den sidste julefrokost hos min far, og så er vi ellers ved at være klar til nytårsaften. Menuen er planlagt og det hele er købt ind. Jeg glæder mig til at dække et flot bord, og til at spise god mad og skåle det nye år ind med gode mennesker.

Håber I alle har en dejlig juleferie, og får en skøn nytårsaften!

6 meninger om “Snapshots fra juleaften”

  1. Virkelig fin idé med det tape – jeg har aldrig rigtig kunne finde ud af hvad man skulle lave med det – men det der med gaverne er en super fin idé – det ser for vildt lækkert ud med det brune papir!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *