“Så kan vi kælke”

Så snart der er det mindste snefnug udbruder Otto “så kan vi kælke”. Sidste vinter nægtede drengen at sætte sig på en kælk, så hvor begejstringen pludseligt kommer fra aner jeg ikke. Men weekendens fine snemængder på besøget i Roskilde inviterede til sneleg i haven, og min søde kusine var ikke bleg for at hive ungerne rundt på en kælk i fuld fart i haven. Til stor begejstring hos de små. Vi byggede også en snemand. Eller, måske er det i virkeligheden et snespøgelse. Køn blev den ihvertfald ikke. I dag vågnede vi op til næsten lige så meget sne her i Århus, så nu skal vi vist have købt en kælk til drengen. Jeg elsker sne, og begejstres som et lille barn når sneen daler. Nu kan jeg heldigvis skjule min barnlige glæde bag Otto’s begejstring.

10 meninger om ““Så kan vi kælke””

  1. Det er altså også bare super hyggeligt med sne 🙂 Vi måtte også ud og købe en kælk, så niecen kunne komme ud og kælke 🙂 Har du mon fået post? 🙂

  2. Jeg har det på helt på samme måde, når det kommer til sne:) Jeg kan slet ikke indeholde den glæde der følger med og løber frem og tilbage mellem lejlighedens vinduer, mens jeg råber ‘NÆÆ!! Det SNEER! Hvor er det FINT!”. Jeg har dog desværre ikke nogen børn jeg kan skjule min glæde bag 🙂

  3. Ih, hvor dejligt at han elsker sne. Vi forsøgte at få vores to-årige med på kælketur.Efter ca. 5 min. råbte han så højt: “Jeg vil hjeeeeeeeeem!”, at vi var nødt til at adlyde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *