22 november, 2012

Update på Julens mange markeder


For et par uger siden lavede jeg et indlæg om de mange julemarkeder jeg selv meget gerne ville besøge rundt om i landet, og nu har jeg lige opdateret listen lidt. Især I københavnere er heldige, for der er virkelig nogle spændende markeder på listen i jeres by. Men jyderne kan nu også være med!

Vil du se nærmere på listen, så klik dig ind her. Og husk at læse kommentarerne, for der er også mange gode bud. Det første marked er allerede nu på lørdag, med Designskolens julemarked i København.

Selv tager jeg til Roskilde d. 1-2 december, for at kombinere julemarkedet der med et besøg hos min moster. Og så snupper jeg Arkitektskolens julemarked her i Århus, det er altid et hit. Måske vi ses?

4 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig virkelig til arkitektskolens marked, det er det eneste jeg kommer på i år og krydser fingre for, at jeg lige kan få købt alle venindegaverne dernede - det plejer jeg i hvert fald at kunne :o)

  SvarSlet
 2. Ja, Arkitektskolens er nok også det eneste det kan blive til for mig i år.
  Men det glæder jeg mig - som altid - også til :).
  Jeg plejer altid at få klaret julegaverne til veninder og svigerinder ved den anledning.
  Det i Horsens lyder også spændende, men vi skal holde fødselsdag begge dage, så det kommer jeg desværre ikke til.

  Tak for den gode liste - GID jeg skulle alle stederne!

  SvarSlet
 3. Ærgede mig gul og grøn over, at jeg for sent opdagede Arkitektskolens marked sidste år, men i år (!!) er det skrevet i kalenderen, og planer flyttet, for jeg skal af sted.

  SvarSlet
 4. Det er sådan en god liste. Jeg glæder mig også til Arkitektskolen i Århus. Har dog ikke været der før, men er det på selve skolen eller...?

  SvarSlet

Tusind tak for besøget! Håber du vil sende mig en hilsen med på vejen, så jeg kan se at netop du har kigget forbi ♡