Mine adventskranse og juledekorationer fra de sidste par år

Nu nærmer 1. advent sig hastigt, og jeg har ikke forberedt noget som helst til dette år’s dekorationer. Det ender nok også med at Otto og jeg er i Roskilde hele weekenden, så jeg tror vi udskyder juleriet til næste weekend igen. Men så skal der dælme også pyntes både juletræ, spises æbleskiver og leges med gran, mos og glimmer!

Det øverste collage med Avvento-stagerne er fra sidste år. Jeg hyggede mig meget med at inkludere Otto’s dyr i den lille juleskov, og han hyggede sig med at kigge på den. Collage 2 er også fra sidste år, og viser vores kalenderlys og en adventsdekoration jeg lavede til min mor. Det store billede viser vores egen adventsdekoration, også fra sidste år, mens det sidste collage viser den adventsdekoration jeg lavede i 2010. I bund og grund er jeg nok lidt traditionel, i den forstand at jeg altid bruger mos som bunddække og så dekorerer med hvad jeg lige har ved hånden. Fx et par små bambier jeg har arvet fra min mormor, og et fimohjerte jeg selv har lavet. Og glimmer, altid masser af glimmer, som glimter afsted når lysene tændes. Det sidste billede viser den adventskrans jeg lavede til Cupcakefabrikken sidste år, bl.a. inspireret af en krans Rakel lavede.

Jeg troede egentlig jeg havde vist dekorationerne fra 2009 hvor vi boede i København, men jeg kunne ikke finde dem på bloggen. Alle billederne her er tidligere vist på bloggen (det er derfor størrelserne varierer lidt), men der er kommet mange nye læsere til i løbet af året så forhåbentligt kan de inspirere alligevel.

Skriv endelig et link i kommentarfeltet hvis du selv blogger om din adventskran/juledekoration, jeg vil elske at se hvad I andre laver!

12 meninger om “Mine adventskranse og juledekorationer fra de sidste par år”

 1. Traditionelt er også skønt. Jeg ved ikke om du har set mine, jeg har valgt helt anderledes i år end normalt (er også traditionel) 🙂 Håber I kommer afsted til Roskilde i weekenden, og lidt sne vil være fint, men ikke for meget 🙂

 2. Jeg har ikke lavet min endnu, men blev meget inspireret af dine. Måske der bliver lidt inspiration fra dine på min i år. Du er i hvertfald meget velkommen til at se min blog:-)

  Mvh Helena

 3. Hvor fine!
  Især den smukke juleskov med træer og dyr.

  Jeg ved ikke helt hvad jeg gør i år… Jeg synes december sniger sig alt for hurtigt ind på mig!

  Kh maj

 4. Skønne kranse… Især den nederste…

  Vores adventskrans er hvert år lave i Sonja-fad – det varierer mellem aflangt og rundt lagkagefad.
  Dekorationen på fadet skifter fra år til år…

  Jeg håber I får en god tur til Roskilde. (jeg skal arbejde, men ville gerne have været med i lommen)

 5. Og hvorfor var det nu, at det kommer som en overraskelse for mig, at det snart er december? Mangler stadig kalenderlys… Men hvor er de fine, dine dekorationer.

 6. Sikke nogle fine dekorationer. Jeg har fået lavet juledekorationer i år og kan godt lide det mere tradionelle og det at bringe naturen mere med indenfor.

  Du er velkommen til at kigge forbi min splinternye blog, hvor jeg har lidt billeder af årets dekorationer.

  http://gund-rose.blogspot.dk/

  Mvh. Karina

 7. Ej, hvor er de fine de små svampe du har i flere af dine dekorationer – og avvento-skoven er virkelig skøn 🙂
  Jeg har heller ikke nået at jule endnu, men har ligesom dig lagt nogle billeder ind på bloggen fra de sidste par år (for ligesom at give mig selv lidt incitament til at få lavet dekorationer i år også 🙂

 8. Wow nogle super fine dekorationer! 😀
  Tusind tak for inspirationen! Tror jeg vil prøve at undvære gran i år og nøjes med mos, for det ser virkelig fint ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *