Keramisk stilleben

Idag var jeg et smut forbi Søstrene Grene for at finde den mindste af de ovenstående vaser. Havde set den på Instagram hos flere forskellige, og måtte bare ned og have den. Jeg kunne se dette stilleben for mit indre blik, og er virkelig glad for at jeg nåede at få fingre i den. Der var kun to tilbage!

Den største af vaserne er en fødselsdagsgave som jeg købte her da jeg fyldte 30 år. Den er fra Thora Finnsdottir, og jeg syntes den er helt vildt smuk. Den mellemste vase er et af mine bedste loppefund til dato, og er fra sommerens tur til Berlin. Den er en gammel sag, og det er jo helt tydeligt at se hvor de nye har deres inspiration fra, ikke sandt?

Tulipanerne er sæsonens første. Julen kan bare komme an, jeg er SÅ klar! -Og nå ja, det grimme hul på væggen er fra en radiator der blev flyttet for en del måneder siden. Nogle ting får man bare aldrig ordnet…Tsk tsk.

23 meninger om “Keramisk stilleben”

  1. Ja, den vase har jeg også set flere gange på Instagram, og jeg skal helt sikkert ned og have en også, den er jo ik til at stå for. Men din vase fra Berlin er godt nok også et fedt kup:-)

  2. Hvor ser de fine ud sammen. Må forbi Søstrene Grene i morgen, kan jo være de havde nogle flere på lager 🙂 Var det den i Bruuns?

    Lou

  3. Neiiii !!! Det var dog et fint køb!:) Garanteret den sidste ene er snuppet inden jeg når derned i morgen!? Så fin lille opstilling med alle 3:-) Kh K

  4. Det ser jo knaldgodt ud.. Har lige et spørgsmål som jeg har grublet over i meget lang tid.. Ordet stilleben, (har hørt at det skal udtales på tysk) hvad dælen betyder det??

    1. Stilleben udtales rigtigt nok på tysk, altså stil leben. Det betyder “stille liv” og er et ældgammelt udtryk indenfor kunstens verden, hvor malere malede opstillinger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *