Hverdagen i Instagram

Et udpluk af den seneste tids Instagram-billeder. Jeg har jo haft fødselsdag, og jeg fik en skøn lille pakke med posten fra Mejse, som indeholdt fint slik og de yndigeste strømper til lillesøster. Tak! Jeg strikker derudaf, men er nu kommet til knaphullerne som volder mig lidt problemer. Men jeg øver mig, og giver ikke op! På Cupcakefabrikken er der fuld gang i indflytningen af mine nye kollegaer Bagetid, og jeg hjælper lidt til med at få varer på hylderne og rydde ud i alle mine overflødige ting. Det bliver en lækker butik. Vi har spist god mad, popcorn og lækre cookies, og så har vi set lillesøster i både 3-og 4D. Hun har det så godt, og snart er jeg allerede halvvejs. Tiden flyver!

3 meninger om “Hverdagen i Instagram”

  1. Hverdagen flyver bare afsted 🙂 Ihh allerede halvvejs, glæder mig til at se maven på lørdag – gad vide hvor mange der kommer? Ha’ en skøn dag Julia 🙂

  2. Et forsinket tillykke med dagen.. og nu er jeg sikker på, at det var dig og din mand jeg så, i var til scanning lige før os! Men man springer jo ikke lige op af stolen og antaster en gravid, med et “Hey du er da Julia, tillykke med maven, og fed blog i øvrigt” Men TILLYKKE og dejligt at alt så godt ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *