En god gave

På min fødselsdag havde jeg nogle timer helt for mig selv, som jeg brugte nede i byen. Jeg havde både et gavekort og et tilgodebevis til Decorate, og dem indløste jeg til denne fantastiske vase jeg længe har sukket efter. Den er fra Finnsdottir, og jeg er helt vild med den. Syntes den er så flot, særligt i den matte hvide udgave som jeg købte min i. Er den ikke smuk? Instagram-billedet her yder den ikke helt retfærdighed, den er meget finere i virkeligheden. Det var en dejlig dag, særligt aftenen hvor min kæreste og jeg spiste lækker sushi efter Otto var puttet, og til dessert nød lækker Peter Beier chokolade som min søde far var forbi med tidligere. Og nu er jeg så 30 år gammel. Uha!

19 meninger om “En god gave”

 1. Flot vase! Jeg er dog vist nødt til at se den i virkeligheden for ordentligt at kunne bedømme dens skønhed. 😉 Jeg må lige huske at kigge efter den, næste gang jeg kommer i Decorate.
  Og dejligt, at du havde en herlig dag.

 2. Jeg fik samme vase i julegave for to år siden og jeg elsker, elsker, elsker den! Den er smuk både med og uden blomster og jeg bliver aldrig træt af de mange forskellige overflader. Den er dyr, men et godt køb, tror jeg.

 3. Uf den er SÅ fin, den har jeg bestemt også sukket langt efter ( samt flere af finnsdottiervaserne) Jeg har også et 30-tal coming-up lige om hjørnet, så den må på ønskesedlen. Tillykke med de 30! 😉

 4. Den har jeg kigget LANGT efter så længe og haft på ønskesedlen af flere omgange. Ærgerligt (men fuldt forståeligt) at den prismæssigt er pebret. Tillykke med købet.

 5. Den er så smuk, så smuk den vase. Så den netop i dag for første gang i Ö Interiør på Islands Brygge og blev heeelt forelsket. Og så stort tillykke selvfølgelig.

 6. smuk vase! (Jeg er så misundelig på de lagersalg der har været i København – senest i sommer – det er ren tortur at følge siden på facebook) og tillykke med den runde dag.

 7. Først STORT tillykke Julia i== (havde nu ikke troet på de 30 år!)
  Dejligt du havde en skøn dag sammen med din familie, og som du ønskede.

  Næst, SMUK SMUK vase! Jeg er forelsket…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *