Fantastisk hækleri!

Laura, som blogger ovre på Busters Mors Verden, har hæklet dette fantastiske babytæppe efter en opskrift vi måske er flere der har set på Pinterest. Jeg er en spade til diagrammer, som den opskrift der florerede derovre er på, men nu har Laura skrevet en opskrift til hjertetæppet på dansk hæklesprog. Yay! Tusind tak fordi du deler Laura. Håber flere får glæde af det. Jeg vil kaste mig over projektet, men først (!) når mit evighedsprojekt er færdigt. Det skrider heldigvis godt fremad, for motiveringen til at blive færdig er vokset i takt med maven.

4 meninger om “Fantastisk hækleri!”

  1. Ej, hvor er det altså skønt.. Det må jeg vist også have gang i, når jeg altså vel at mærke har lært at hækle! Jeg er en absolut nybegynder, og har faktisk lige i dag lavet en indlæg på min blog, hvor jeg efterlyser steder, hvor jeg kan lære at hækle – helt fra begyndelsen! Måske du har nogle gode fifs?

    Og tillykke med maven, i øvrigt. Jeg er jordemoderstuderende på Skejby, og er i praktik næste gang fra januar til juli, så måske vi ses (:

    /Trine
    oppepaaanden.blogspot.com

  2. Åh, dygtige Laura. Det er rigtig fint. Du må gribe hæklenålene – og så vidt jeg husker har du da vist også en ting for regnbue effekten? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *