Med en pige på vej…

….opstår der pludseligt nye ønsker til den lillesøster der melder sin ankomst engang i april. Vi har jo allerede meget fra Otto, men selvom vi som sådan ikke går op i kønsfordelingen af farver, så er der alligevel en meget stor vægt af blå, grønt og brunt blandt hans tøj og ting. Og jeg vil da gerne have lidt nyt til pigen når hun kommer. Her er et lille udvalg af de ting jeg ønsker mig til hende:

1: Duckling fra Architectmade. Fåes bl.a. her.
2: Babysengetøj fra Småfolk. Fåes bl.a. her
3: Body fra Holly’s. Fåes bl.a. her.
4: Beauty Baby fra Lucky Boy Sunday. Den vil jeg gerne have med ved fødslen. Fåes bl.a. her.
5: Uldkyse fra Engel. Fåes bl.a. her.
6: Juniorsengetøj, Dotty fra Ferm Living. Fåes bl.a. her.
7: Lækkert strik, fx denne cardigan med kyse fra Mormor.nu. Fåes bl.a. her.

21 meninger om “Med en pige på vej…”

  1. Jeg er helt tosset med den, og ønskede mig den også til Otto. Han endte dog med at få en anden af deres kreationer, så nu vil jeg altså have den her til lillesøster. Syntes det kunne være fint at have den med på barselsgangen 🙂

 1. Lækre sager! Kan nu godt forstå I vil have lidt nyt til lillesøster 🙂
  Den strik cardigan skal jeg li have kigget lidt mere på.
  Smil herfra

  1. Ja, det er sådan noget lækkert strik de laver. Desværre ret dyrt dog, men helt sikkert pengene værd. Især hvis der ikke lige er nogen i familien der kan strikke noget lignende 🙂

 2. Smukke ting “hun” ønsker sig, er selv vild med dem alle… Det er bare en helt ny verden der åbner sig for jer… Tro mig… Der er bare mere til piger:-)

  1. Ha ha, jo jo det er da hende der ønsker sig det hele 😉 Sjovt du siger det med at der er mere til piger…Jeg oplever det lidt som om at der er mere jo, men at der er vanvittigt meget prinsesse-braller, og det er bare slet ikke os. Men jeg har ikke kigget sådan rigtigt endnu, så forhåbentligt bliver jeg positivt overrasket 🙂

 3. Lækre lækre sager.
  Beautybaby står også højt på min ønskeseddel, men det er vist mest til mig, så hun kan holde Balthazar med selskab.
  Selvfølgelig skal der lidt nyt til en ny baby:)
  Tak for rådet om strækviklen, jeg har straks lånt mig til en!
  Kh C

 4. Hej Julia.
  Mange gange tillykke med nyheden om den lille pige, hvor spændende:-)
  Det kan være hun ønsker sig et lille Manitut-print, når jeg engang har besluttet mig for at hun er færdig?
  I så fald vil jeg gerne forære hende et i velkommen-til-verdenen-gave:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *