Et frieri på gamle gummistøvler

Igår tog min kæreste virkelig røven på mig! Han friede sgu til mig, og det var med diamantring und alles. Jeg er stadig helt paf men meget, meget glad. Og hvordan gjorde han så, og hvorfor i al verden er der billeder af gamle, slidte gummistøvler?

Jo, historien er at det er mine gamle gummistøvler, og dem lånte han for over et år siden til en praktikplads i en vuggestue. Han glemte dem der, og siden har jeg punket ham mange gange for at hente de skide støvler. Igår kom han så forbi Cupcakefabrikken efter skole, og havde støvlerne med. Jeg blev så glad for at han endelig havde hentet dem, og noget overrasket da han sagde at der var noget i den ene. Jeg rystede støvlen lidt, og så rutschede der en lille smykkeæske frem. Jeg fattede ingenting, og spurgte bare “hvad er det?”. Han havde meget svært ved at få ordene frem mellem tårerne, men spurgte om jeg ville gifte mig med ham. JA, jeg vil!!!

Jeg havde slet, slet ikke set det komme, og det er så fedt at han virkelig formåede at overraske mig. Jo jo, vi har da snakket om at vi gerne ville giftes engang, men jeg troede slet ikke han ville endnu. Ringen er gudesmuk; en guldring med en sort diamant som han har fundet hos en guldsmed på etsy. Jeg elsker den allerede. Og ham! Åh, hvor jeg dog elsker ham ♡

71 meninger om “Et frieri på gamle gummistøvler”

 1. Det er så dejligt for Jer- tillykke! Måske han så dit lille hint på Instagram, om at holde bryllup i Dyrehaven;-) God dag- kan den blive andet med en fin ring på fingeren 😉

 2. Åh, hvor ER han dog sød. Han er en keeper! 😉 Og igen TILLYKKE med frieriet. Det er så fantastisk og jeg glæder mig til at høre meget meget mere om det hele. 🙂

  Ringen er virkelig flot. Jeg kan godt forstå at du elsker den allerede. (Også ret imponerende han har fundet vej til Etsy?!)

 3. Stort tillykke!
  Det var da en skøn overraskelse 🙂

  Min kæreste var også på knæ i april og der tog han mig også med bukserne nede – eller rettere vaskeposen på armen. Var lige kommet hjem fra en kaffeaftale og havde lige været i vaskekælderen og hente vasketøj 🙂 – Sjovt nok ligner min ring din ret meget. Fin og enkel guld ring med en sort diamant – SÅ smuk!

  Endnu engang tillykke!
  – Lou

 4. Årh Julia – kæmpe stort tillykke – og fantastisk med et rigtigt frieri (her blev vi ligesom bare enige om, at det nok var det praktiske at gøre) – synes det er SÅ romantisk! Glæder mig meget til at høre om bryllupsplanerne :o)

 5. Stort tillykke!! 🙂

  Har du været forbi grønthandleren på Klostertorvet her til eftermiddag? Jeg synes at jeg så dig i en rød frakke, men jeg ville ikke sige Hej hvis det nu ikke var dig alligevel 🙂

 6. Kære Julia…
  Stort tillykke. Hvor må det være skønt at få sådan en fantastisk overraskelse.
  Glæder mig til at følge dine forberedelser…

 7. Åh hvor vrimler blogland dog med de fantastiske nyheder for tiden. Hvor er det vidunderligt. Stort kæmpe tillykke Julia:-) Hvor magisk og så fint fordi han overraskede dig på den måde:-) Stort stort tillykke. Også med den meget smukke ring…og god rejse:-)

 8. Stort tillykke, Julia! Sød historie om gummistøvler og frieri 🙂 Og sikke en smuk ring! Min vielsesring ser også sort ud, men er dog en mørk safir. Sort og guld er så fint 🙂

  Jeg håber at I får en fantastisk rejse til Egypten og masser af gode idéer til at fejre Jeres bryllup, som det er helt rigtigt for Jer!

  Kh. Mirjam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *