Efteraar

Idag er det den første sådan rigtige efterårsdag, kan jeg mærke. Kulden har indfundet sig i lejligheden, og luften udenfor er blevet en lille smule mere knitrende. Jeg er ret glad for efteråret, og glæder mig til der er smukke farver på træerne. Imorges snakkede Otto og jeg om at kælke, og at der måske kommer sne til vinter. Det må der gerne komme snart, hvis du spørger mig. Den strikkede uldtrøje Otto har på på billedet, som er fra sidste år, fik han på for første gang i sæsonen idag. Nu er det efterår, og jeg kan lide det! Kan du?

15 meninger om “Efteraar”

 1. Så flot en trøje!
  Elsker efterår en lille smule mere i år – da jeg venter en lille søn i november 🙂
  Men har i år også glædet mig til striktrøjer, sterinlys, brun/orange/gule farver, efterårs-vinter mad og kastanjer 🙂 Jeg kan ikke lide blæst og regn – men en gåtur i skoven i solskin en efterårsdag …. Det er så smukt!!!!

 2. Jeg kan som sådan godt lide efteråret med dens flotte farver og invitation til hygge med levende lys, men hvis vi ikke rigtigt har haft noget sommer (hvilket vi i Danmark jo virkelig aldrig har ret meget af), så synes jeg som regel altid, at efteråret ankommer lige lidt for tidligt…

 3. Skøn trøje til Otto:-) Og skøn jakke til dig.
  Jeg elsker også efterår…jeg synes det er vidunderligt at pakke sig ind i store varme tørklæder, sokker og støvler…jeg elsker det.
  Og det samme gør den mindste herhjemme.

 4. Ja for pokker. Efterår er skønt. Elsker forandringen og de fine farver. Elsker hulebyggeriet. Men jeg kan godt blive lidt forstemt over, at lyset svinder, og at jeg ved, at der går mange måneder, førend det igen går imod lysere tider.
  Kate

 5. Jeg elsker absolut også efterår! Faktisk elsker jeg alle årstiderne, især lige når man går ind i en ny årstid, det er herlig! Kunne ikke bo i et land hvor solen altid skinner året rundt.
  Efterår er li’ med strikketøj, simremad og varm kakao med på tur i skoven 😉

 6. Jeg er slet ikke klar til efterår endnu – og navnligt fordi jeg for to dage siden gik rundt i et 27 grader varmt Berlin i sommertøj.

  Men efteråret ER dejligt og dine billeder emmer af skøn efterårsstemning. 🙂

 7. Jep elsker efterår. Kan godt forstå du glæder dig, hvis du skal gå og se lækker ud i rød frakke og lange støvler!!! OG med en lækker dreng i hånden.

 8. Uhmmmm, ja! ELSKER det! Og sikken et skønt billede af dig og den dejlige Otto! Får selv helt lyst til at smutte ud i blæsevejret og sparke til visne blade!!

  Ha’ en fantastisk efterårsdag, søde Julia!

  KRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *