Min nye Tattoo

Igår fik jeg min nye tatovering lavet, og jeg er allerede enormt glad for den. Brian Kelly fra Loxodrom i Berlin har gjort det igen! Ja, den er stor og farvestrålende, lige der midt på min venstre underarm, men den er simpelthen så flot lavet, og lige mig. Han lavede både min og kærestens første tattoo sidste sommer i Berlin, men denne gang havde vi booket tid på forhånd og mailet sammen om idéer. Onsdag tog vi forbi og så hans skitser, og torsdag havde vi begge en tid. Jeg havde bedt om at min skulle indeholde netop disse elementer, men hvordan det hele skulle sættes sammen lod jeg være helt op til Brian. Han ramte plet med første skitse. Jeg elsker min nye “craft tattoo”. Nu skal den lige hele ordentlig op, men om et par uger viser jeg den nok frem igen i sin helt færdige stand. Er den ikke blevet fin?

27 meninger om “Min nye Tattoo”

 1. Hvor er den bare fed, og passer jo lige til dig. Jeg har selv lige fået lavet en til minde om min far der desværre døde her i januar. Den er også lavet udfra flere små ideer, som jeg længe har gået og overvejet. Og personligt er jeg også bare rigtig glad for den, fordi den bringer de gode tanker frem om min far. Måske der kommer et billede af den på min blog om noget tid, hvis du har lyst til at se den:-)

 2. Den er vild Julia. Du er modig 🙂 jeg er ikke den store tatoveringsfan, men du går all in og det synes jeg fa…. er sejt. Den ER så fin, uanset om man er til tatoveringer eller ej 😉

 3. Den er mega flot. Wow! Synes du er så modig at få lavet de der store farverige tatoveringer.
  Jeg har selv fået lavet min den første i dag. Vildt!
  🙂

 4. Tusind, tusind tak for alle jeres dejlige kommentarer! Jeg er virkelig glad for min nye tattoo ♡ Og heldigvis er smagen jo forskellig. Jeg forstår fx ikke rigtigt små tatoveringer, som ikke har plads til detaljer 😉

 5. Den er virkelig flot Julia…jeg ser jo på mange tattoos dagligt, for min mand har hele den ene arm fyldt, hele ryggen, den ene læg og brystet og den anden overarm! Han stopper nok aldrig tror jeg, han er bidt af det. Og jeg syns det er fedt – det passer til ham, for han har så meget personlighed. Har også en nær veninde, som er har tattoos alle mulige stedet og hun hviler også bare så meget i sig selv og er helt sin egen og så passer det jo bare sammen:-)
  Den er vildt flot og helt unik, din fine tattoo. Tillykke med den:-)
  Kh. Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *