Canon meets Melly (og Berlin)

Så fik jeg syet min kamerastrop i Melly fra Liberty, og jeg syntes det ser rigtig godt ud. Jeg lærte af min fejl, og denne gang strøg jeg et lag vlieseline på stoffet før jeg gik igang, og så lavede jeg stroppen så lang at den kunne sidde ud over de to “læder”-dimser på den originale strop. Nu er stroppen mere fast i det, og kan ikke krølle så let som den første. Og det at den sidder lidt ud over det ru “læder” gør, at den ikke glider op langs originalstroppen som den første også havde en tendens til. Jeg glæder mig til at have kameraet hængende på skulderen, klar til at fange gode motiver i Berlin.

Og apropos Berlin, så tager vi afsted i morgen tidlig. Ih, jeg glæder mig! I aften får vi den bil vi skal låne til turen af min mor og stedfar, og min lillesøster får nøglerne til lejligheden. Det er ren win-win. Hun får lov at lege “flyttet hjemmefra” og vi finder ro i at lejligheden passes, postkassen tømmes og fisken fodres.

11 meninger om “Canon meets Melly (og Berlin)”

  1. Hvor er det fint! Er helt enig med finurlige finesser om, at det bliver meget mere feminint – altså kameraet.
    Anbefaling til Berlin: Modulor, som jeg absolut kan anbefale ethvert kreativt hoved! Har lavet et lille indlæg på min blog, hvis du lige vil se stedet an – altså hvis du ikke allerede kender det 😉 God tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *