Kamera Lir

Hvis man følger mig på Instagram (thevintagehausfrau) har man allerede set det lille projekt her, men for alle jer andre vil jeg alligevel lige vise det på bloggen. -Og også for at kunne love-linke som sig bør!

For efterhånden længe siden viste Kaptein Biff (som desværre er blevet en privat blog sidenhen) en rigtig god DIY fra Design Sponge, om hvordan man ret let kunne pimpe sit kamera. Du kan finde den lige her. Jeg bogmærkede straks idéen, men jeg fik aldrig lavet remmen og egentlig glemt idéen igen. Men så havde Christina for nyligt en give away (vinder ér fundet!) med sådanne remme, og det mindede mig om projektet. Jeg var desværre ikke så heldig at vinde, så jeg måtte selv igang. Det var verdens nemmeste og hurtigste projekt, og nu har mit kamera en meget finere rem end den der står CANON all over. Den mangler lige et par cm i længden før den er perfekt, så jeg vil lave en ny a’la den smukke nøglesnor jeg har købt hos Ninna. Dét bliver lækkert, og perfekt til ferien!


9 meninger om “Kamera Lir”

 1. Nej hvor den bare er super smuk! Så sødt stof du har valgt. Jeg skal også have lavet en nøglesnor, men får det altid udskudt, for har endu ikke fundet ud af hvordan den skal se ud. Rigtig god weekend

 2. Hvor er den laber!

  Og tak fordi du viser den på bloggen, så en insta-tumpe som jeg også får lov at kigge med 🙂

  Kh maj

 3. Fin! Jeg har stengt bloggen for alle andre enn meg selv, jeg vet ikke ennå hvordan jeg ellers skal løse det mens jeg tenker på om jeg skal slutte å blogge eller ikke. Det passer ikke å ha den åpen mens jeg bestemmer meg heller, noen gode tips til å gi leserne beskjed om at jeg bare tenker meg om litt?

 4. os mig os mig. Håber SÅ meget min mor har en symaskine med ned til mig så jeg kan komme i gan med at sy igen, en ny mobilsnor, nøglekæde og cover til kamerasnoren er helt sikkert et par af de første ting jeg skal igang med, jeg mangler bare liiiige at få anskaffet mig et nyt sortiment af stof, men det går nok hurtigt.

  Den er blevet SÅ fin din snor!!

  http://www.voresmini.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *