Turen gaar til Berlin

Når vores ferie for alvor går igang, vender vi endnu engang snuden mod Berlin. Vi pakker den lånte stationcar til randen, og så kører vi ned til verdens bedste ferielejlighed, som vi er så heldige at kunne leje billigt af venner af familien. Vi havde en fantastisk ferie sidste år, så forventningerne er bestemt ikke små denne sommer. Vi håber bare at vejret er med os, for storby i regnvejr med lille dreng på slæb er altså ikke lykken. Gode venner gør os selskab i byen en del af ferien, og det gør bare det hele endnu bedre.

Jeg er i fuld gang med at finde inspiration til gode steder, og især børnevenlige steder. I min jagt faldt jeg over bloggen her, som er spækket til randen med gode tips om caféer med legepladser, udendørs legepladser, parker og meget mere. Måske der er flere der skal til Berlin med børnene, som kan få glæde af hendes blog, så den er hermed delt.

God sommer!

2 meninger om “Turen gaar til Berlin”

  1. Rigtig god tur 🙂 Tager selv afsted på weekend i Berlin fra på torsdag af – juhu!
    Nu har jeg jo ikke selv børn, men Berlin er virkelig en børnevenlig by, men det ved du sikkert allerede. Jeg kan anbefale de mange parker, hvis vejret er det til det. Volkspark Friedrichshain (mellem P.Berg og F.Hain (Tram M10 kører dertil) eller Victoriapark i Kreuzberg (U7 til Merhringdahm) er mine favoritter.

    Jeg kan også huske en DIY legeplads som ligger i nærheden af Kollwitz plz. som var noget så hyggelig – meget huleagtig og ret fantastisk.

    Har I brug for en svømmetur så besøg Badeschiff – en pool der ligger i Spree. Ellers kan I også tage S-toget helt ud til Wann See (tager ca. 30 minutter) der var der godt nok også dejligt!

    Hvornår tager I afsted? Hvis det er har jeg en kæmpe bunke Berlin-bøger I gerne må låne med – jeg vil gerne cykle omkring butikken med dem, hvis det lige kan passe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *