My week in Instagram (og et hul i hovedet)

Det har været en mærkelig uge. Sådan lidt miniferie-agtigt, uden at det overhovedet var planlagt. Mandag spiste jeg frokost med Fru Schou, broderede og udsalgsshoppede lidt. Tirsdag besøgte jeg Lisbeth, og gav en hånd med hende nye fine overlocker. Jeg hilste også på deres smukke lille Augusta, og blev en lille bitte smule skruk. Lisbeth gav mig en alt, alt for fin gave som tak for hjælpen (som virkelig var minimal); hele 3 pakker med smukke HAY-viskestykker. Jeg har brugt de lækre ørestikkere jeg vandt hos Barbara. Tirsdag aften var Otto så uheldig at glide i brusekabinen, og slå hul i hovedet. Afsted til vagtlægen, som kunne lime det sammen. Frygtelig oplevelse! -Men klart mest for mig, Otto tog det i stiv arm, lige indtil lægen skulle lime det og vi måtte holde ham med vold. Onsdag holdte jeg fri fra det hele, for at Otto kunne have en hjemmedag oven på den episode. Vi hyggede, og nød det dejlige vejr i byen. Jeg fik nye sko af min mor og lillesøster, og forelskede mig i en alt for dyr Marc Jacobs kjole. Jeg har også bagt Karen’s raw cake brownie, men den smagte lidt for meget af kokosolie til min smag, så tror jeg skal eksperimentere lidt med opskriften. Idag spiser jeg flere af de friske ærter på jobbet. Mums!

7 meninger om “My week in Instagram (og et hul i hovedet)”

  1. Viskestykkerne fra HAY er så smukke, men HUSK at ligge dem i blød i koldt vand i 24 timer. Taler af bitter erfaring jeg fik det nemlig ikke gjort og mine kan ingenting suge:(

  2. Dejligt at du har fået dem brugt, håber du er glad for dem! Sjovt at se, at du faktisk vender dem omvendt af hvad jeg selv gør.. men hey, der er jo ingen regler :0)

  3. Jeg har også lavet raw cake efter Karens opskrift og kan ikke helt genkende det med kokossmagen, men jeg puttede også mindre i, end der stod i hendes opskrift.. Måske det kan hjælpe? Og så måske mærket? Nu bruger jeg “Pride”, købt i Bazar Vest og den er ret neutral ift Urtekrams. Håber det kan hjælpe. Ikke fordi jeg er den store kunster i et køkken, som nu du er – men lidt råd kan jeg måske godt komme med alligevel 🙂 Kh. Stine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *