My week in Instagram

Ugen har budt på lidt af hvert. Solskin og regn, lækker mad og kage, leg med Otto både indendørs og udendørs, en skåret finger og en ny halskæde, arbejde med en masse cupcakes og klippede børnelokker. Idag slapper vi helt af, og aftensmaden skal indtages hos svigerforældrene. Søndag når det er bedst!

9 meninger om “My week in Instagram”

 1. Fine fine billeder og hvor ser det hele bare hyggeligt ud(på nær af den skadede finger).

  Hvordan laver du de her fine collager med instagram!?
  god søndag 😀

  1. Tusind tak, Lise. Ja, det var noget værre noget med den finger, men helt min egen skyld. Var så dum at gribe ud efter et vinglas, da jeg kom til at skubbe det ud over køkkenbordskanten, så det smadrede i min hånd. Ren refleks. Øv! Jeg bruger PicMonkey til at lave collager, og kan kun anbefale det 🙂 Også god søndag til dig!

  2. Ej for dælen da! Håber ikke det bliver for træls med alt det plaster 😉
   Tak for svar!! 🙂
   Jeg har lige hentet app´en, men der kommer en app, man ikke rigtigt kan bruge. Det står på thailands eller lign!? Har app´en et billede af en blå abe?! Ja undskyld alle mine spørgsmål 🙂

  1. Ha ha, ja der er nogle fællesnævnere i vores lejlighed og jeres sommerhus 😉 Otto er blevet en værre lille akrobat, og skøjter rundt med benene oppe i luften. Det er ret fedt, og kunne garanteret ende ud i en lille breakdancer når han bliver større 🙂

 2. Åh dejlige øjebliksbilleder, sjovt skeler pynt. Orv den halskæde er jeg helt vild med og farver ser super dejlig ud? Er det en du selv har lavet eller købt? Ha en rigtig dejlig søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *