Northside i Instagram

Jeg havde en fuldstændigt forrygende dag, aften og nat på Northside Festival igår. Regnen silede ned da jeg ankom, men Lukas Graham fik danset solen frem, og det holdte heldigvis tørt resten af aftenen. Louise og hendes søde veninder var et skønt selskab, og vi drak lækre, kolde fadøl, hørte god musik (Malk De Koijn var klart favoritten) og hyggede os. Hvis programmet er godt næste år, vil jeg helt sikkert afsted hele weekenden. Idag måtte jeg dog bukke under for træthed og hovedpine, så jeg valgte at blive hjemme. Jeg er ved at blive for gammel til fest over flere dage….

2 meninger om “Northside i Instagram”

  1. Det var hyggeligt lige at se jer i går. Du er i øvrigt ikke gået glip af det store. I går var meget vildere end i dag…. Skal helt sikkert også med næste år. ELSKER at man kan komme hjem om natten!

  2. Skønne billeder ;o) Kender godt den der med at 2. dagen aldrig spiller – man føler sig altid meget ældre end dagen før… ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *