Det pisser ned….

….men alligevel kunne jeg ikke sige mig fri for at ville på festival. Jeg har købt en billig billet af en der ikke selv kom afsted, så imorgen tager jeg til Northside Festival. Jeg skal høre The Stone Roses (og meget mere, naturligvis), og glæder mig vildt! Der er ikke voldsomt mange af mine venner der er afsted, men heldigvis er både hende her og hende her der, og de vil gerne se mig. Ih, det bliver godt!

-Men send bedre vejr, tak…

6 meninger om “Det pisser ned….”

  1. Her må jeg komme med en undskyldning! Ville forfærdelig gerne være i Aarhus i disse timer men pengepungen tillod ikke to festivaler denne sommer. Så i et svagt øjeblik ønskede jeg, at det ville blive rigtigt dårligt vejr disse dage og at Mumfords and Sons ville aflyse – begge ting er nu gået i opfyldelse. Jeg beklager dybt og håber at det bliver en rigtig god festival for alle trods alt! Jeg lover, at jeg aldrig mere er så egoistisk og dermed ønsker sådanne “ulykker” for andre 😉 Endnu en gang rigtig god festival og nyd det fænomenale program.

    1. Ej, ved du nu hvad! Det er simpelthen ikke i orden! Hvis man har så god kontakt med ønske-guderne, så må det altså bruges på noget der gavner alle. Tsk tsk!! Jeg gætter på, at den festival du istedet valgte hedder Roskilde? God tur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *