Berlin for Kids

Berlin er yndlingsbyen for rigtig mange for tiden. Særligt her i Bloglandet florerer der den ene guide efter den anden til den skønne by. Jeg har endda selv skrevet en guide til bydelen Prenzlauer Berg, og vi skal derned igen denne sommer og glæder os enormt.

Så da jeg fik muligheden for at smuglæse i Sara Helena Kangas nye bog Ella Bellas eventyr: Berlin, takkede jeg straks ja. Sara’s idé med børnevenlige rejseguides er rigtig god, og jeg syntes bogen fungerer meget godt. Der er en god blandning af tips, historie og spændende destinationer, og den grafiske side i bogen fungerer rigtig godt.

Bogen udkommer idag, og mon ikke der er mange af jer derude der har Berlin på GPS’en denne sommer og godt kunne bruge sådan en guide? Følg med i Ella Bellas Eventyr her, der er nemlig flere guides på programmet.

2 meninger om “Berlin for Kids”

  1. Sikke en god ide med sådan en børneguide. Har været rigtig meget i Berlin, men det bliver jo lidt noget andet, når man skal have et barn med. Ved bare, at han skal ind og se dinosaurer på Naturhistorisches Museum, når han er stor nok til det…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *