Om en krave (DIY)

Forleden råbte jeg om hjælp på min facebookprofil. Jeg manglede en hæklekyndig, der kunne oversætte en opskrift på en super fin hæklet krave, som jeg havde set via Pinterest. Og sørme om ikke søde Sarah straks meldte sig på banen, og kort efter var jeg igang med hæklenålen. Du kan finde Sarah’s oversættelse her.

Jeg er stadig totalt meget en hæklenovice, og jeg fik også kludret i både mit første og mit andet forsøg på kraven. Første gang blev den meget mindre end først antaget, fordi jeg hoppede helt forkert rundt i luftmaskerne. Og anden gang (den på billedet) blev den lidt for stor, og derfor lidt bølgende. Jeg syntes nu egentlig den er meget fin, men nu er jeg igang med mit tredje forsøg (i sart mingrønt garn med GLIMMER!), og holder manisk øje med maskerne. Jeg tror jeg har den!

Ps: Knappen er en liberty-sag jeg har fået af Maiken. Så fin!

4 meninger om “Om en krave (DIY)”

  1. Den er så fin, er ved at lave en til min søster som hun skal have i fødselsdags gave… Man kan jo slet ikke stoppe når man først er igang:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *