Give Away: Julia’s Cupcakes med bonus

Så er det tid til en give away, og hvad er mere nærliggende end at udlodde en signeret udgave af min nye bog “Julia’s Cupcakes”?! Foruden bogen, er der også en stor bunke lækkerier fra Dr. Oetker i puljen. Krymmel i mængder, papirsforme, chokoladehjerter og andre lækkerier. Jeg håber at mange af jer har lyst til at deltage!

For at være med skal du blot skrive en kommentar til indlægget her (husk email hvis du er anonym, men LÆG KUN ÉN KOMMENTAR, tak!) senest fredag den 15 juni. Jeg finder en heldig vinder lørdag den 16 juni. Jeg ville elske hvis du vil like Cupcakefabrikken på facebook og dele min give away med andre, men det er ikke et krav for deltagelse. Det giver bare god karma.

Held og lykke!

325 meninger om “Give Away: Julia’s Cupcakes med bonus”

 1. JUBIIII – jeg havde sådan håbet på at du ville udlodde en bog Julia:-) Og nu kan jeg så håbe på at jeg vinder den:-)
  Knus Malene

 2. Den bog, vil jeg vældigt gerne ha’ fingrene i 🙂 Den ser så fin ud! og så kan min ældste datter få lov at gå amok i krymmel 🙂 Hun elsker at pynte… (Hvilket tydeligt ses på mine cupcakes der aldrig får lov at være så fine og enkle som dem du laver….)

  KH Lone
  mail@lonedobel.dk

 3. Det ville være SÅ fint at få et eksemplar at din bog, blev også meget inspireret af artiklen i JP-Living igår om dig og dit hjem…..og så også på et af billederne, at du har Lærkes lækre “delle-vaser” 🙂

  Hilsen Lene lega@ofir.dk

 4. Ih jeg elsker bare cupcakes, ville bestemt havde været forbi cupcakefabrikken hvis ikke jeg boede i København! 🙂

  Stort tilykke med udgivelsen, håber jeg bliver den heldige vinder 🙂

  Venlig hilsen Anne Sofie

 5. Jeg vil da utroligt gerne vinde – har allerede bogen – men den vil også bare være en rigtig fin gave til en god veninde

 6. tillykke med udgivelsene
  jeg vil rigtig gerne være med, sådan en bog vil gøre lykke herhjemme, ikke mindst krymmelen.

  maja

 7. Hvilken fantastisk give away…elsker og håber! (sandra.slovic@nordiskfilm.com)
  Kommentar, email og god karma!

  🙂
  Sandra

 8. Nu har jeg levet uden køkken i halvandet år. Det bliver klar i løbet af juni, og hvad vile være en mere passende fejring end at invitere nære og kære over til Julias cupcakes?
  Dét ville være toppen!

  annie . jespersen (@) hotmail . com

 9. Jeg vil meget gerne deltage, selvom jeg jo har købt din bog, kan vel altid give den væk i gave hvis jeg skulle være heldig at vinde 🙂 der er jo mange andre lækre ting i pakken 🙂

 10. Stort tillykke med udgivelsen, bogen ser rigtig lækker ud!

  Jeg vil meget gerne deltage i din fine give away!

  Mange hilsner
  Tina (tina_pedersen@yahoo.dk)

 11. Orv, mega god giveaway 🙂

  Så kan jeg måske også få brugt min muffinbageplade lidt mere.
  Kh Louise – louiseryhl(a)gmail.com

 12. Det kunne være en perfekt måde at tilføje lidt livsnydelse på – både med udførelsen og fortæringen og ikke mindst at kunne glæde kolleger (dem, der ligesom jeg først har ferie om laaaang tid) og familie på. Det ser så fint ud! Jeg krydser fingre! sofiewisborg@hotmail.com

 13. Jeg deltager nu i min første give away, nu må jeg prøve det 🙂 jeg ville rigtig gerne vinde din skønne bog Julia. Den står øverst på min ønskeliste til min fødselsdag d. 14 juni 🙂

 14. signelacour@gmail.com
  WOW en lækker give-away Julia!! Ville glæde mig SÅ meget at sidde med din fine fine bog i mine hænder, men forklæde på og klar til at kaste mig over en opskrift! Og hvor er jeg glad for der ikke er ekstra lodder for at “like”, jeg har endelig fundet ud af at livet uden facebook faktisk også er ret rart, og man ærger sig jo altid lidt når man ikke kan tjene lidt ekstra lodder på den måde.
  Jeg krydser fingre og håber at denne gang skulle være min første vundne give-away 🙂

 15. Hej Julia: Sikke en SKØN give away. Hvis jeg skulle være heldig at bestå alle eksamenerne, skal sommerferien helt klart bruges til at rode igennem din nye kogebog og kokkerere..
  Krydser fingre 😀

 16. Jeg har fuldt din blog i godt stykke tid nu, og min lyst til at lave cupcakes vokser og vokser. Jeg bor lige nu i Dublin, men flytter hjem til Danmark igen lige om lidt. Sådan et fint begynder sæt vil gøre sommeren ekstra hyggelig for mig og mine venner 🙂

  Tak for en skøn blog.

 17. Jeg ville elsker at vinde denne finde give away! jeg er selv ret glad for det med at bage kager og pynte dem, og det er min familie og mine venner meget glade for 😉 Tillykke med din fine bog!

 18. Selvfølgelig skal jeg være med her Julia!! Min datter og jeg kunne få mange hyggelige timer med det udstyr. Og jeg vil elske at ha din skønne bog i min samling af bagebøger!!! X x x x x finger rigtig meget!
  Kh

 19. Ej det ville da være dejligt at vinde din flotte giveaway, især hvis sommervejret fortsætter med det kedelige regnvejrs halløj.

 20. Den vil jeg blive rigtig glad for at vinde :o) Det ville passe perfekt, da min kæreste bliver student d. 22.juni, og jeg har planer om at lave cupcakes med pynt, så inspirationen vil være så lækker :o)

  Anne fra
  noerkletoeserne.blogspot.com

 21. Du er da skøn Julia. Man kan ikke andet end have en god dag, når man læser sin favoritblog og finder ud af at den bog man så inderligt håber SU’en strækker sig til er med i en giveaway 😀
  Tak for at du skaber glæde på en ellers så grå Julidag.
  Kh Katrine
  katrine@scheel-nellemann.dk

 22. Fantastisk Julia. Jeg havde desværre ikke mulighed for at komme til din reception – men vil elske at få et eksemplar af din skønne bog 🙂 /Christine*

 23. uh, uh – pick me!

  Har set dine sneak-peaks af dine bor og den ser fantastisk ud. Så jeg håber virkelig. Kunne godt bruge inspirationen nu jeg skal i gang med at lave cupcakes til mit bryllup i august…

 24. Både mine børn og jeg ville elske at vinde din bog og lækkerierne fra Dr. Oetker! Sikke mange fantastiske timer vi kunne få sammen – med først at blive enige om, hvilken opskrift vi skal starte med, for derefter at gå bananas med at pynte kagerne. Vi krydser fingre for, at heldet vil tilsmile os 😀

  Mvh Jette

  jc@lct.dk

 25. Fantastisk! Jeg vil rigtig gerne være med. Har læst din beskrivelse af bogen – og den lyder fantastisk! At der så kan komme god smag ud af den er jo fantastisk! Har endnu til gode at smage ægte, gode cupcakes og dine ser fantastiske ud!

  Mvh. Helene
  helenebb@hotmail.com

  1. Fantastisk x 4 ;)skøn, dejlig, lækkert, gode, smagfulde… Jeg kan skam andre tillægsord, men blev vist grebet af din helt fantastiske give-away 😉

 26. Åh manner jeg vil ønske jeg vinder.
  Stort tillykke med det hele, 1 år i butikken og dine fine bog. Vil da så gerne have den signeret bog : )

 27. Rigtig mange gange tillykke med udgivelsen af din flotte bog. Ville elske at eje den, for så kunne der da være en meget god chance for, at jeg kunne servere en anstændig cupcake ;0) de har nemlig ikke været for kønne indtil nu!!
  Mvh
  Pernille
  Pillesk@live.dk

 28. Jeg vil gerne være med, vil så gerne bladre lidt i din fine bog og selv vis jeg ikke selv skulle blive overvundet af bage/pyntelyst kan pakken sendes med datteren over til x-svigermor der ville elske sådan en gave og en hyggestund med barnebarnet 🙂

 29. Ih, fantastisk give away, Julia! Jeg ville elske at vinde din skønne bog! Det var meget fine sneak peaks, du viste den anden dag! Og lidt krymmel kan man jo også altid bruge. Der er hermed sendt god karma på facebook og lidt linklove fra min blog, hvor jeg har skrevet om din give away. aamosen@blogspot.com
  Mange hilsner
  Stine

 30. Uuhu så kunne det være at man endelig kunne komme i gang med, at forsøge sig med at lave cupcakes. Altså jeg er ret god til at spise dem, men har endnu ikke turde kaste mig ud i at skulle lave dem.

  Mariabangs@gmail.com

 31. Har faktisk fået den hjem til Bog & Ide her i byen, men et ekstra eksemplar ville intet gøre – så har jeg den oplagte gave til min veninde, som jeg lokkede med på din workshop sidste år ;o).

  Tillykke med bogen – glæder mig til at hente min i morgen!

 32. Jeg vil meget gerne være med om den præmie. Jeg elsker at bage flotte kager, men på en SU køber jeg ikke så tit de der ekstra fine ting, som der er i denne præmie og så ville jeg elske at eje din bog. Og tillykke med den 🙂

  Ps du kan ikke lave det, så os, der ikke har blog eller website eller andet kan kommentere og beholde vores mailadresse anonym? Det kan man på mange af modeblogs’ne
  Fra cecilie_rahbek@hotmail.com

 33. Juhu efter at have deltaget på dit kursus og med mandens fødselsdag sidst i denne måned er det LIGE pakken for mig! Krydser fingre!
  //Ida

 34. Kære Julia åh hvor vil jeg gerne vinde din bog og fine sager. Har jo fulgt bogen tilblivelse her på bloggen og det er så spændende at se udfaldet. Uden tvivl fantastisk. Stort tillykke med den om jeg vinder eller ej. Kk Ulla aka frk. Sannemand

 35. Vil vil vil vil SÅÅÅÅÅÅ gerne vinde, så skriver også her :-). Tillykke med udgivelsen. Jeg er så ærgerlig over jeg ikke kunne komme til din udgivelsesreception, da vi lige var flyttet til Kbh.
  Anna

 36. Sikke en lækker give-away. Jeg smider et lod i puljen og krydser hvad der krydses kan.

  De bedste sommerhilsner
  Pernille
  Pernillesen.blogspot.com

 37. Ih hvor ville jeg dog gerne vinde disse lækkerier. Så har jeg noget at starte ud med, når vi flytter til Danmark i en ny lejlighed.

 38. Wauw det ville godt nok være lækkert at vinde, – så var der noget at “lege med” i ungernes sommerferie

 39. Denne præmie er da noget for en cupcake-elsker som mig 🙂 Krydser fingre! Vh. cupcake-stylisten.blogspot.com.
  Email: rikkeriks(snabela)gmail.com

 40. Din lækre bog vil jeg da helt sikkert gerne vinde. Og resten af familien vil sikkert også sætte pris på, at jeg går i køkkenet og fremtryller indbydende cupcakes med ekstra krymmel. Mmmmm. 🙂 marie-louise @ zenger.org

 41. Selv om oddsene efterhånden er små, bliver jeg NØDT til at prøve lykken! Sikken en fantastisk præmie!!
  Stort tillykke med bogen 🙂

 42. Jeg ELSKER cupcakes, håber jeg vinder bogen, så vil jeg bage en omgang kager og fejre at sommerferien er lige på trapperne 🙂
  Tak for en inspirerende blog 🙂
  KH Helle – hellekongsted@msn.com

 43. Jeg ville elske at vinde din bog ( og alle de andre lækkerier, naturligvis)! Jeg tør ikke andet end at satse på den gode karma også:-)

 44. Jeg har slet ikke fået skrevet tillykke med bogen – så hjerteligt tillykke!!
  Jeg vil være vild med at vinde din fine bog!
  Kh. Malene

 45. Lækker give away, jeg er helt klart med 🙂
  Produkterne (og bogen!!) vil helt klart give en anledning til at lære at lave en masse lækre cupcakes!

 46. Sikke en fantastisk give away. Jeg skal selv bage cupcakes til vores bryllup, så det ville jo være fantastisk med bogen som inspiration, og krymmel osv jeg kan pynte med 🙂

 47. Har været væk fra din blog inoget tid, men ooh hvilket herligt indlæg at komme tilbage til! Vil meget gerne vinde din fine bog 🙂

 48. Bogen køber jeg uanset hvad, men alt det krymmel vil Ingrid elske. Og igen, tillykke med bog udgivelsen. Det er så flot gået. 🙂

 49. Uh… jeg kunne godt bruge sådan en bunke bonus-krymmel! Skal nemlig bage cupcakes til havefest på Skt. Hans aften, og så ville det godtnok være handy ;o)

  Oven i købet vinder jeg din fine bog, hvis jeg vinder – og så jeg faktisk kan lære at lave endnu finere cup-cakes – og det ville bare være helt fantastisk…

  ~ Karina

 50. En hilsen her jeg sender,
  på Julies blog til alle cupcakes-venner,
  Jeg ønsker Julie med den nye bog tillykke,
  den er et kæmpe tilløbsstykke!
  Her er der lækkerier, pynt og farver,
  kreativitet og duften af hjemmebag der smager,
  bogen skaber glæder til store og små,
  min datter og jeg håber, vi et eksemplar kan ”få”.
  Cupcakes hilsner Carina Thiim – mail ct@moove.dk

 51. Den bog vil jeg rigtig gerne have fingre i 🙂 elsker at følge med her inde på din blog, hvor der altid er noget nyt o gspændende man bliver nød til at prøve 🙂 mvh Cindie. Cindievb@hotmail.com

 52. Det var søreme en dejlig, dejlig præmie at vinde!!!!

  De bedste hilsner, Lene Elnegaard

 53. Jeg vil meget gerne deltage i din give away og jeg linker selvfølgelig til din give away fra min blog. God karma = større vinderchancer? -Det tror jeg da på 🙂

 54. Jeg EEEELSKER cupcakes og jeg ville elske at vinde din bog og alt gearet til cupcake-dekoration! 🙂 .. Tillykke med udgivelsen! Og jeg krydser fingre for, at det bliver mig, der er den heldige vinder! 🙂 ..

  KH
  Camilla

 55. ohr! Jeg vil gerne vinde den her, og så forære hele moletjavsen til min 12årige lillesøster der er bidt af en gal cupcakebager. Jeg tror ikke jeg kender en den ville blive mere lykkelig end hende, for sådan en præmie!

  sissesofie (a) hotmail.com

 56. Chancen er lille, men selvfølgelig må jeg da prøve.
  Ville elske din bog.
  Jeg ved, at hvis jeg ikke vinder, så kommer jeg helt sikkert til at købe den på et tidspkt. (jeg skal bare lige sikre mig at det er på et tidspkt, hvor N er på øvelse, så han ikke opponere. Af en eller anden grund synes han, at jeg har alt for mange mad-/kagebøger).
  Kan man have for mange?

  Kære Julia! Du er simpelthen en kæmpe inspirationskilde.
  Håber at jeg en dag får mulighed for at kigge forbi din butik og sige hej 😉
  (Lyder jeg lidt som en dårlig stalker her?)
  Ha’ en dejlig weekend!
  kh
  Kristine

 57. Nøøj, hvor ville jeg gerne være jer af alle de lækkerier! Jeg krydser fingre og håber på, at jeg er den heldige, så jeg kan lære nye tips, tricks og opskrifter!

 58. Stort tillykke med bogen, den ser rigtig fin ud.. Og hvem ville ikke gerne vinde den;-)
  Kh Pernille (nille_larsen20@yahoo.dk)

 59. Jeg ville vildt gerne have været med til lanceringen af bogen, men der var jo de eksamener… Suk… Så må man jo kompensere med at bage cupcakes senere ;-)(men hvor var det nu lige, man kunne finde bogen?)

  Jessica2650@hotmail.com

 60. Det ville være den bedste måde, at få den sidste måned til at gå, inden jeg har termin med mit første barn.
  Tillykke med bogen – sommer hilsner Didde Grith

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *