29 maj, 2012

Sneak peek


Min bog "Julia's Cupcakes" blev jo udgivet i sidste uge, og nu kan jeg endelig give jer et glimt af bogens indhold. Jeg er stolt over den, og syntes virkelig den er blevet fin og ganske særlig. Min redaktør fra Tofino Books har fundet den bedst tænkelige grafiker i Christine Clemmensen, som har formået at fange min stil helt ned til mindste detalje. Og det allerbedste er at den feeback jeg indtil videre har fået, har været positiv omkring lige præcis det jeg ville med bogen; nemlig at det skulle føles let tilgængeligt at lave flotte cupcakes, at man skulle komme godt omkring de vigtigste teknikker, ingredienser og materialer, og byde på lækre opskrifter. Og så selvfølgelig være indbydende og inspirerende at bladre i, fordi den er fyldt med smukke billeder. Jeg syntes virkelig det er lykkedes, og håber at alle der får bogen i hænderne oplever det samme.

Jeg håber dette lille sneak peek har vækket lysten til at købe min bog hos mange af jer, og at I vil blive rigtigt glade for den. Den vejledende udsalgspris er 149 kr. og den kan blandt andet købes her, hos mig på Cupcakefabrikken, eller bestilles i en hvilken som helst boghandel. Send mig endelig en kommentar/en email/et indlæg med feedback, det ville jeg elske!

30 kommentarer:

 1. Den ser godt nok fin ud! Kan den købes i boghandler?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Ja, den kan købes/bestilles hos alle boghandlere landet over :)

   Slet
 2. Hej Julia, Hvor ser den bare skøn ud med flotte farverige billeder. Stort tillykke med den. Den kan du være mere end stolt af. Håber du får en masse positiv feedback af den.

  SvarSlet
 3. Jeg er så heldig allerede at have modtage din bog. Og der er nogle rigtig fine billeder der er der i. Elsker at den er så farverig og så er det super fedt med de små tips der rundt omkring i bogen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for at syntes godt om den, og kan bruge mine tips og tricks :)

   Slet
 4. Den ser umanerligt indbydende og smuk ud, Julia. Jeg håber der ligger en blandt mine fødselsdagsgaver:) Jeg går ind i alle boghandlerne i Odense og spørger efter den, hvis de ikke allerede har den på hylderne:))

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt Lis! Spørg alle boghandlere på din vej (og få vennerne til det også, ha ha). Håber du får den i gave, og ellers må du sige til, så kan du købe den hos mig. Jeg skriver gerne en hilsen :)

   Slet
 5. Altså! Hvor ser det bare smukt og smukt smukt ud!
  JEG får i hvert fald lyst til at eje den. Lige nu.
  OG spise alt det lækre...

  Jeg tror, jeg må lægge min vej forbi fabrikken. Måske torsdag når ungerne har været til ørelæge.. Mon ikke de ville elske det?

  maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Maj, det er jeg glad for du syntes. Kig endelig forbi, husk bare at butikken kun er åben til kl. 15.00. Er sikker på dine børn vil elske at kigge på alle kagerne i vinduet :)

   Slet
 6. Wow - STORT tillykke med din bog. Hvor må det være dejligt og du har ALT god grund til at være pave-stolt!! Jeg vil købe bogen så snart min løn går ind!!! :-)

  Klem og tilllllyyykkke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Håber du bliver glad for den, når du får fingre i den :)

   Slet
 7. Gik glip af din udgivelsesreception men glæder mig til at få den med hjem når nu jeg skal til kursus på torsdag:)

  SvarSlet
 8. Den ser sååå fin og 'lækker' ud. Den skal i hvert fald på fødselsdags-ønskesedlen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Håber du får den ;)

   Slet
 9. Du skal være så pave stolt af dig selv Julia - jeg synes det er skide flot at du har udgivet din egen bog..og så FLOT en bog ovenikøbet! Den står også øverst på min ønskeseddel kan du tro:-)
  Jeg synes virkelig du er helt igennem fantastisk - tænk at drive sin egen forretning, lave workshops udenfor normale arbejdstider, sideløbende udgive en bog og samtidig formå at være kreativ, være MOR og KÆRESTE og have tid til og med venner og familie (for det kan vi jo se her på bloggen at du også er:-)...du er intet mindre end fantastisk - jeg bøjer mig i støvet:-) :-)
  Stort tillykke og hurra knus til dig fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej Malene, hvor er du sød. Tusind, tusind tak for de dejlige ord. Dem blev jeg rigtig glad for!! Kram

   Slet
 10. Sikke en flot bog - fede billeder. Jeg er ikke selv den store bager, men måske skulle man prøve efter din bog! Til lykke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Hvis min bog kan inspirere til at begynde med bageriet, ville det være en kæmpe kadot :)

   Slet
 11. Uhh hvor ser din bog fin ud! Den skal jeg helt sikkert have fat i :-) Spændende :-)

  SvarSlet
 12. Du kan kun være stolt af den bog. Den er så flot, flotte billeder og nemme fremgangsmåder..jeg er glad for at eje den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for at du er glad for den! Tusind tak :)

   Slet
 13. Hej Julia,
  Et stort og hjerteligt tillykke med din bogudgivelse! Jeg bliver så glad i hjertet af at se, at det lykkes. Som deltager i blogland føler jeg næsten at jeg kender dig uden egentligt at have mødt dig. Jeg ønsker dig alt det bedste og skal helt sikkert have fat i et eksemplar af din bog.
  Kram fra
  Anne-Mette
  femthe.blogspot.com

  SvarSlet
 14. Kære Julia
  Din bog ser så utrolig fin ud - smukke kager på smukke billeder. Wauw..
  Jeg GLÆDER mig til snart at suse forbi en bogbutik og få den i hænderne.
  Endnu en gang stort tillykke!

  SvarSlet
 15. mmmm.. kan man sige andet det tror jeg ikke, bliver jo helt lækker sulten og få lyst til at kaste mig ud i at være krea med kage :P den kan jeg godt forstå du er stolt af :) tillykke med bogen!

  SvarSlet
 16. Sikke en fantastisk bog, den må jeg da have fat i. Kan godt forstå du er meget stolt, det har du grund til.

  SvarSlet
 17. Jeg har lige bestilt den bog og den kommer på fredag. Jeg glæder mig som et lille barn til at kigge i den :)

  SvarSlet
 18. Sikke en lækker lækker bog! Den må jeg snart have fingrene i ;)

  SvarSlet

Tusind tak for besøget! Håber du vil sende mig en hilsen med på vejen, så jeg kan se at netop du har kigget forbi ♡