Wishlist!

Jeg bliver 30 i år, og er så småt begyndt at spekulere lidt i gaveønsker. Derudover fejrer jeg jo udgivelsen af min bog i næste uge, og den slags kunne måske også være en gave værdig (blink, blink). Her er et lille udvalg af de ting jeg ønsker mig. Mest ting til mig selv, og ting jeg kan have længe og mindes at jeg fik, da jeg rundede det skarpe hjørne fra ung til…voksen, og pludseligt kunne skrive forfatter på CV’et. Aner man et farvetema? Jeg har vist noget for guld, hvidt, sort og pastelblå.

#1: Daisy øresticks og ring fra Georg Jensen
#2: Vase af Thora Finnsdottir
#3: Taske fra Bohemia
#4: Knagerække Hang it All af Charles og Ray Eames
#5: Magnetsky fra dshott
#6: Illum Wikkelsøe gyngestol (antik, købes fx på dba eller lauritz)
#7: Glimmerballerina fra Pretty Ballerinas (str. 41)
#8: DAB radio fra Roberts Radio
#9: Abe fra Kay Bojesen
#10: Sandaler fra Seychelles Footwear (str. 41)
#11: Ring fra Anne Black (M)

13 meninger om “Wishlist!”

 1. Jeg er helt vild med de der sandaler og efter at have tjekket deres hjemmeside kunne jeg da godt lige finde 10 andre par også;)
  Kan man kun få dem fra USA eller kender du til en europæisk hjemmeside der sælger dem?

 2. Hvor sjovt, der må være ønsker som er “obligatoriske” til de 30 år, i al fald er der hele 6 gengangere fra min ønskeseddel da jeg for 2 år siden rundede (jeg fik så magurit smukkerne og aben, så der er fortsat ønsker tilgode)

  Og så er jeg btw total vild med det her med at være “voksen” i 30’erne! Det kan fra min side stærkt anbefales! 🙂

  KH Trine

 3. Hehe..:) Jeg kan se vi har nogle af de samme ønsker;) Men jeg skal nok imødekomme din opfordring og dele min ønskeseddel snarest;)

 4. Lækre ønsker.

  Jeg købte tasken fra bohemia ( bare i brun) efter at jeg så din pin på pinterest. Den er så lækker irl og jeg er super glad for den.

  Håber du får den;)

  Kh

 5. Den gyngestol har vi i sommerhuset, hvor den fulgte med huset, og den ER skøn! Der er den hvid.
  Siden har vi købt en til vores hjem hos Lauritz.com i træ, og den er lige så fin!
  Helle.

 6. Sikke nogle lækre ønsker, du fortjener da hele baduljen;-)
  Jeg er helt vild medglimmerballerinaerne, de er bare så smukke!
  Jeg har selv haft daisy smykkerne fra Georg Jensen, men de blev desværre nuppet under et indbrud vi havde i Kbh, og jeg købte ikke et nyt sæt, synes det var lidt mærkeligt, da jeg jo havde fået dem i gaver! Men nu får jeg helt lyst til at have dem igen!

 7. Hvor er det skønt at kunne se frem til lidt gaveregn og gode ønsker du har der 🙂 Den der taske må gerne komme hjem til mig…knagen, aben og marguritringen bor her allerede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *