Under min paraply

En gåtur med klapvognen i regnvejr endte med en veninde-date på café, med hækling, snak og babyduft på programmet, mens Otto sov trygt udenfor. Er der noget sødere end sådan en helt ny baby, som skælver, hikster og laver grimasser? Jeg tror det næppe, og lille fine Lauge her er bestemt ikke nogen undtagelse. Cute as a button!

(Og ja, jeg trænger da godt nok til at farve hårrødder…)

6 meninger om “Under min paraply”

 1. hvis jeg gik under din paraply ville jeg skvatte fordi jeg kiggede op istedet for at se hvor jeg gik, det er jo helt vidunderlige farver på en regnvejrsdag.

 2. Det ser ud til at være et dejligt sted…dér under din paraply:-)

  Og hvor ser både du og den lille baby Lauge skønne ud på billedet Julia…skid da hul i farvede eller ufarvede hårrødder, dem havde jeg ikke bemærket hvis ikke du havde skrevet det – for dit blik og dit smil stjæler jo hele billedet:-)

  Kh. Malene

 3. Er det et tæppe du er igang med at hækle? Og hvis det er, har du så en opskrift du vil dele?
  Jeg vil gerne igang med at hækle et tæppe men har endnu ikke fundet en opskrift jeg kan lide.

 4. Hej.
  Jeg vil gerne forespørge på en opskrift på det søde mønster du hækler i – der ser forholdsvis simpelt ud men fantastisk elegant !!!!
  Mvh Mie

 5. Hej igen.
  Formoder det er dit evighedsprojekt 🙂
  Tror ikke jeg genkendte det pga retningen.
  Tak for en fin opskrift !
  Mvh Mie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *