Som et barn juleaften…

….venter jeg spændt idag. Et sted mellem kl. 11.00 og 15.00 kommer der nemlig en fragtmand med min bog helt frisk fra trykkeriet. Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at få den i hænderne, bladre i den, snuse til den. Og ja, også til at vise den til hele verden! -Men det må vente til efter udgivelsen, som nu kun er 12 dage væk. Og om kun 14 dage er der reception i Cupcakefabrikken. Åh, hvor bliver det en stor dag!

Noget andet jeg også venter spændt på, er en pakke med et fabelagtigt indhold. Jeg vil endnu ikke afsløre hvad det er, men I kan godt begynde at glæde jer. Det er nemlig til en give away, og jeg er ret sikker på der er mange derude der ville elske gevinsten. More to come!

13 meninger om “Som et barn juleaften…”

 1. Det må være en rigtig stor dag for dig…. Kan godt forstår du er helt vildt spændt.

  Men velfortjent, det må det også siges at være… Du arbejder jo hårdt for at få det hele til at gå op.

  Glæder mig til at se når den blir offentliggjort.

  RIgtig god dag

  KH Louise

 2. Ih hvor jeg glæder mig på dine vegne Julia 🙂
  Du er så SEJ -har skrevet din egen bog!
  Glæder mig til at se hvad du har i ærmet af en give away…
  Smil fra Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *