Et lille trick

Jeg hækler på mit evighedsprojekt; et babytæppe i tyndt bomuldsgarn på pind 3. Det skrider langsomt fremad, så måske det bliver færdigt til vi engang skal have nr. 2. Jeg påbegyndte det da nr. 1 lå i maven, ha ha. Nå, men mit problem er at jeg får kramper i lille-og ringfingeren på den hånd der holder garnet, fordi det er så småt. Men nu har jeg fundet løsningen. Et styks læbepomade, som fingrene holder om, samtidigt med at pegefinger og tommeltot styrer garnet. Voila, ikke mere krampe!

8 meninger om “Et lille trick”

  1. Det er da en god ide 🙂 Ind i mellem får jeg også krampe, eller sådan nogle stød i fingrene når jeg har hæklet længe – ku være man skulle prøve dit lille trick.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *