Berlin, I’ll see you soon baby!

Vi tilbragte 2 dejlige uger i Berlin sidste sommer, i den lækreste, kæmpestore lejlighed i Kreuzberg med udsigt over floden. Det var vores andet kærestebesøg i byen, og vi havde en skøn tur. -Og nu har vi været så heldige at få lov til at leje selvsamme lejlighed igen sidst på sommeren!!

Genlæste lige min guide til Prenzlauer Berg (beklager jeg aldrig kom videre med guiden til Kreuzberg, det kommer!), og det fik mig da bare til at glæde mig endnu mere. Jeg har lagt et permanent link til guiden i venstre sidepanel, og vil elske hvis man vil dele sine egne Berlin-perler i en kommentar til det indlæg. Gerne med link til evt. egne  guides og indlæg over byen.

Jeg tror både kæresten og jeg ender med at få endnu en tattoo denne gang, så nu summer jeg over motiv og placering. Jeg har stadig noget med sløjfer, som min pinterest-profil måske nok afslører, men tænker det skal være i samme old school-stil som min svale. Ankere og diamanter er også fine. Og fugle. Flere fugle. Del endelig, hvis du har en god idé!

11 meninger om “Berlin, I’ll see you soon baby!”

 1. Vi skal en tur til berlin om en uges tid, glæder mig så meget. Vi bor altid i prenzlauerberg når vi er der, og jeg kender faktisk ikke kreuzberg så godt. Så jeg hepper på din kreuzberg guide:-)

 2. Eeelsker Berlin!!! Sidste gang vi var dernede var her i julen, det var første gang jeg havde oplevet julen på ægte tysk maner og er du sunshine de giver den fuld skrue, fedt 🙂
  Ellers har jeg besøgt byen 7-8 gange tror jeg og er stadig lige forelsket..!

 3. Uh hvor lækkert – hvordan har i fået fingrene i den lejlighed? Eller kender du evt nogle gode steder, hvor man kan leje lejligheder dernede? Er på barsel og til sensommeren er min mand også og det kunne være fedt, at tage en tur forbi Berlin.

 4. Elsker også Berlin..
  Håber snart at kunne komme afsted igen – har ikke nydt byen siden jeg blev mor;) Er det et privat sted I låner – eller kan du guide videre til hvor man evt kan leje;)? Det er bare lidt nemmere med noget, man ved er godt;)
  KH Anne

 5. Uha.. flere tatoveringer??
  Okay.. men hvis du får lavet et anker, så skal du også få lavet et hjerte, hvor der står MOR. ;)))

  Kram fra MOR <3

 6. Fedt med en guide, skal selv der til i maj, med min roome fra Mexico, så er det jo altid bare fedt at andre vil dele steder som de sys er vær at besøge. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *