Dagens lopper

Idag var det endelig tid til årets første loppemarked på Ingerslevs Boulevard. Der var, som altid, alt mellem himmel og jord. En masse ragelse og en smule guld. Noget alt for dyrt, og noget overkommeligt. Jeg fandt fire ting. De tre ting på sidste billede, og en kagedåse i tre etager, som ligger i blød for at blive ordentligt ren. Fine sager, til helt okay priser. Jeg er særligt glad for sukkerskålen fra Sonja, som jeg jo samler på. Den var et fund!

5 meninger om “Dagens lopper”

 1. Sikke nogle skønne ting du fik fat på – og ja, det er jo netop blandningen af “ragelse” og “guld”, der er med til, at bskabe et godt loppemarkede.

  Rigtig god Påske!

  Forårshilsner fra
  Christina

 2. Hej Julia,

  Lækkert med en loppetur og sikke fin Sonja-krukken er.
  Jeg kunne se du havde haft ringet, men jeg har bare haft en super travl weekend, så fik ikke ringet tilbage.
  Var det fordi du så noget Corinna? De er jo ikke fordi jeg mangler noget, men vil da gerne høre hvad du så 🙂

  Ha’ en dejlig påskeferie 🙂

  Kh Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *