Festforberedelser

På onsdag fylder Otto 2 år. Wow! Idag fejrer vi ham med familien på min far’s side, og jeg har brugt formiddagen på at gøre klar. Otto har hjulpet med balloner, bolledej og flødeskumsfyld til lagkagen. Kl. 15.00 banker gæsterne på døren, og jeg glæder mig til at se Otto’s udtryk når der bliver sunget fødselsdagsang for ham. Han er nemlig helt med på “hurra, hurra, hurraaaaa”, og råber også gerne “tiiiillykkeeeee”. Men jeg tror ikke helt han ved at der følger pakker med. Endnu!

8 meninger om “Festforberedelser”

 1. Nååå.. hvor ser det hyggeligt ud… jeg bliver sgu helt misundelig…
  Hyg og hav en god fest, for min lille skat <3

 2. Vi er også igang med flødeskum og balloner. Her kommer gæsterne kl. 14.30 – det er tredje fødselsdagsfest – og den sidste i denne omgang, men pakkerne – dem er hun helt med på nu 🙂 Og mere Hurra!! 🙂

  God fest og glæder mig til at se flere billeder fra festen (festerne?) 🙂

  Kh. Mette

 3. Hvor ser det lækkert og festligt ud..:)
  Håber han får en dejlig dag..
  Kunne du ikke dele en god lagkageopskrift?? Skal holde 4års fødselsdag de næste to weekender og ender altid i de samme;)
  Kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *