Detaljer

Så er der, på opfordring af Anne, nogle billeder af det jeg går og ordner i disse dage. Her er det detaljer fra krea-og soveværelset. Mit nye skrivebord er kommet på plads, og det ser rigtig fint ud. Egentlig ville jeg have haft porcelænsknopper på skufferne, men jeg fik lyst til at se hvordan mine store træperler ville tage sig ud som håndtag, og jeg syntes egentlig det blev meget fint. Særligt er den pinke murersnor en god kontrast til den sarte pastelblå. Desværre kommer ingen af farverne til sin ret på billederne her.

Igår fik jeg en kommentar fra en læser, der undrede sig over alle de forberedelser jeg går og laver, her op til boligreportaget. Hun mente at det blev lidt urealistisk så. Hmm, det virker måske nok som om jeg har de helt store ting igang, men faktisk er det jo bare ting jeg tror, at alle der inviterer en stylist og en fotograf indenfor dørene ville gøre. Som fx at pudse vinduer, og gøre ordentligt rent. Også de steder der normalt kun får en omgang et par gange om året. Det blev så nu. Og så har jeg brugt det som en anledning til at få gjort nogle af de ting jeg længe har villet. Som fx at få malet det skrivebord der har stået og ventet i evigheder, og rydde op ovenpå klædeskabet. Hvad mener du? Ville du ikke også forberede dig godt, hvis dit hjem skulle foreviges i et magasin?

40 meninger om “Detaljer”

 1. Hej Julia,

  Jeg er bestemt enig med dig- her ville den også have fået den store omgang.

  Lige nu har jeg håndværkere, der laver nyt badeværelse og det sviner så meget og selvom det blot er naboen eller andre, der kigger forbi, så skal jeg gerne lige have taget gulvet og tørret støv af inden de kommer ind.

  Men sikke lækre billeder du diskede op med. Er helt vild med din røde kuffert og dine lysestager!
  Tak for inspiration… og dit skønne væsen!

  Forårshilsner fra
  Christina

 2. Selvfølgelig ville jeg også muge ud og se det som en anledning til at få afsluttet nogle ting.

  Jeg er nysgerrig på hvilket magasin billederne er til. Men det må du måske ikke fortælle? 🙂

  God dag:)

  1. Godt det ikke kun er mig! Jeg må gerne fortælle hvilket magasin det bliver, men jeg ved det ikke. Det foregår nemlig sådan med de fleste af den slags reportager, at de laves på freelancebasis, og efterfølgende sælges ind til magsinerne. Så der er faktisk slet ikke nogen garanti for at det ender i et magasin…

   God dag til dig også 🙂

 3. Det har jeg fuld forståelse, så har man lige den sidste motivation der skal til for at få afsluttede de ufærdige projekter. Sådan har jeg det også hvis jeg invitere gæster eller andet. Og ville bestemt have det hvis mit hjem skulle foreviges i et blad. bliver så spændene. Glæder mig til at se det.

  Louise

 4. Jo, det ville jeg bestemt. Det er jo netop en god anledning til at få bugt med de hængepartier, man alligevel skulle have overstået på et tidspunkt. Men der findes selvfølgelig dem, der henter ting og møbler ind udefra eller køber nyt ind i vildskab, fordi hjemmet skal foreviges. Det ville jeg ikke gøre, men det er jo smag og behag. Jeg har nu ikke indtryk af, at det er din tilgang til projektet.
  Glæder mig til at se dit hjem på tryk 🙂

  1. Nej nej, det ville da være fjollet at lave om på alting. For sim hun også skrev, hende der spurgte, så har de jo kontaktet mig fordi de kan lide mit hjem som det er. Men derfor må der jo gerne være lidt ekstra shinet op, ha ha.

 5. selvfølgelig vil man forberede sig – det er 100% naturligt. Jeg sidder selv på et reklamefirma for tiden – og hvis folk ikke tror at det meste af de ser i deres fine blade er opstillet…. så tager de fejl. Sådan er det bare – og det er sejt hvis man har så mange fede ting i sit hjem og så god en smag at folk vil komme at tage billeder. Så jeg syntes du er mega sej 🙂

  x
  Margit
  Creative Tail

 6. Sikke lækre udsnit! Glæder mig til at se det fuldt ud.. Nu synes jeg jo du bor skønt i forvejen – men ville absolut også forholde mig til sådan en fotoforevigelse på samme måde som dig. Få afsluttet nogle projekter på listen, hænge de sidste billeder op, gøre ordentligt rent – shine op.. Det er nok helt naturligt og en god motivation tænker jeg. Ville ikke ændre en masse og som Malene skriver heller ikke købe en masse i dyre domme bare fordi.. Du har jo den lækreste stil i forvejen;)
  Er det et teakskrivebord, du har malet? Jeg er meget fristet af at male vores – men det er også bare fint (dog lidt ‘tungt’) i teak..:)

 7. Det ville jeg helt sikkert også gøre! Vi har nok alle nogle steder, vi gerne vil have lavet lidt om, og hvis der så skulle komme en stylist og kigge på det, så ville jeg helt sikkert se det som en motivation til endelig at gøre noget ved det;)
  Jeg glæder mig til at se resultatet:)

 8. Jeg ville helt sikkert få mega stress over alt det rod jeg har i hjørnerne og ligge vandret for at få styr på det.
  Men helt ærligt så synes jeg de fleste danske bolig reportager er dødsyge. Der er ikke en krølle et eneste sted og man har en fornemmelse af at nogen stylister (ikke alle) har ekstra “pynt” med eller flytter en pude som ikke lige passer ind i farveholdningen. Det bliver meget upersonligt, urealistisk og død kedeligt.
  Jeg forstår godt at du ikke gider vise dit rod men jeg har set et blad som nok er verdens sejeste interior blad. Det er norsk og hedder “nyt rom”
  Det er mega fedt og mange gange mere inspirerende fordi man virkelig har en fornemmelse af at man er inviteret indenfor, sådan helt ægte. Der ligger puderne ikke lige, der er lidt skidt i vasken og ledningrne er ikke fotoshoppet væk.
  Og så viser de også en masse værksteder og arbejdspladser, det er meget interessant.
  Mega fedt blad og det gad jeg godt se mere af på det danske marked!

 9. Mand, de er seje de der lysestager!
  Dit spørgsmål kan jeg ikke tage stilling til, da mit hjem for det meste har et værkstedslignende præg og kan slet ikke forestille mig hvordan det er at bo så fint, at en boligstylist finder det interessant. 😀
  Jeg nyder dog at se på billeder af andres fine hjem og søde sjove og personlige detaljer.

 10. Jeg ville gøre præcis som dig:-) Det er lidt det samme som når man skal have solgt en lejlighed, så får man også lige gjort alle de der småting man har haft på sin liste i lang tid!

 11. Jo helt sikkert! Der er nok ingen der har tid til at sætte hele hytten istand påny, men rengøring og rette nogle detaljer, det ville jeg klart også gøre!
  Hvor er de i øvrigt lækre dine “smeltede” lysestager, hvor er de fra?

 12. Jeg er enig med dig, og alle dem der har kommenteret her – selvfølgelig ville jeg rydde op og muge ud inden mit hjem skulle vises til den danske befolkning ;o) Som Anne skriver, har vi jo alle en plet eller 2, som ikke tåler dagens lys ;o) Vi har i hvert fald… Og jeg vil også gerne vide hvad det er for nogle lysestager, de er superfine. Det ser fint ud med kuglerne som greb, overvejer nu om jeg skal udskifte greb på et par af mine kommoder…

 13. Åhh så fint. Tak for kigger 🙂
  Og det ville jeg da også gøre. Gør jeg jo inden ting kommer på bloggen også!! Sådan er det 🙂

  KH

 14. Jeg forstår dig 100%, jeg havde gjort det samme. Og hvor fedt er det ik lige, at bagefter så har du fået styr på en masse ting, som ellers skulle gøres i fremtiden. Så det er da bare en win win 🙂

 15. Uanset om det er ‘ægte’ eller ej, så ville jeg også gå fuldstændig crazy på oprydning og rengøring, hvis jeg havde tiden. Jeg har haft besøg af en avis engang til en artikel over flere opslag og selvom jeg ikke er rengøringsfreak, så føltes det på en sær måde lidt udstillende at se billeder af mine vinduer, der bestemt ikke var pudsede og sære ting, der lå underlige steder. Jeg ved jo godt selv, at mine vinduer også er pudsede (engang imellem, i det mindste), men til en artikel er det jo lige præcis kun dét øjeblik, hvor fotografen trykker udløseren ned, der tæller. Jeg kom dengang til at sige ja midt i en masse stress og derfor blev det temmelig halvhjertet og ja, den slags ender jo som regel med at være ris til egen røv!
  På onsdag kommer selvsamme avis igen i anden anledning og denne gang har jeg meget mere ro og kan næsten glæde mig en lillebitte smule:)
  Og vinduespudseren kommer på mandag!

  Jeg håber de får solgt artiklen fra dit hjem, så man kan komme til at se den. Men mon dog ikke – sneak peaks’ne her er i hvert fald lækre:)

  KRAM
  Lis

 16. Hej Julia!
  Jo selvfølgelig ville jg da også få ordnet alle de udskudte projekter (eller så mange som muligt) og gøre rent og rydde op. Det sidste gør de fleste da nok også når der kommer gæster, mon ikke? Jeg ved, at jeg gør.
  Lækre lækre udsnit forresten! Jeg glæder mig til at se mere!
  Vh Marie

 17. Åh jo… Jeg får besøg til jul og selvom der er længe til, så er det da helt sikkert i tankerne – jeg har store planer om at få færdiggjort alle hængepartierne inden… Mon jeg kan få lov til at afspadsere hele november 🙂

  Glæder mig til at se billederne fra dit hjem – det ser rigtig spændende ud, det du har vist!

  Kh. Betine

 18. Hej Julia.
  Jeg ville gøre præcis det samme som dig.
  Der skulle være rent i alle hjørner og kroge,
  og jeg ville få styr på alle hængepartierne(som ofte er nemt overstået, hvis man lige tog sig sammen)
  Om billedet af din bolig, så er realistisk?? Set i forhold til hvad???

  Jeg tror ikke på,at de billeder vi ser i magasiner og ugeblade, er mindre realistiske end dine. Alle der skal ha taget billeder af sin bolig, vil gøre præcis som du(og jeg)

  Vi ser da aldrig sure sokker, visne blomster,bananskralder, fyldte skraldespande osv.i bolig magasinerne, men jeg er sikker på de ting også findes i disse hjem.
  Men de har da ryddet op og gjort rent.
  Nogen har måske slæbt rodet i kælder…

  Hvor må du nyde, at der er styr på alt det, som vi andre udsætter til en anden dag.

  Nu venter jeg spændt på. hvilket blad/magasin din SKØNNE bolig dukker op i.

  ( det blev vist en laaaang kommentar)

  Rigtig god aften til dig og dine

  Knus Anette

 19. Der er knald på farverne og kreativiteten blomsterer – smukt !

  Jeg har lagt en udfordring til dig på min blog: Vis os Din aller-bedste kop!

  Udfordringen starter i dag kl 20.00
  jeg håber at du vil være med, og vise de fine kopper frem :o)

  Knus fra Frøken-Frida

 20. Hej Julia..
  Kan godt forstå du har givet det hele en extra omgang, når du nu skal have lavet foto reportage fra dit hjem!!..har selv haft mit hjem i et dameblad, og der blev der også kigget til sagerne, inden fotografen kom:o)…og det er rigtig dejligt at få lavet noget af alt det man har gået og skubbet foran sig…!
  Nyder at kigge indenfor hos dig, og er spændt på hvor dit hjem kommer i. Men du skal væbne dig med tålmodighed, der gik et stykke tid inden “min” fotoreportage var solgt, og igen gik der1,5 år inden det kom i bladet. Men det kom, dog lidt forældet:o))
  Mange hilsner Alice

 21. Ja, jeg ville ikke lave andet end at gøre rent og ordne og stille an … og helt ærligt, i et boligblad gider man da ikke se rod og beskidte vinduer? Vi ved da alle, at de hjem, der vises i boligbladene, ikke er sådan, folk normalt bor – men det er jo en dejlig inspiration, man kan hente, og det er vel det, det går ud på? Nullermænd har jeg nok af herhjemme – dem behøver jeg ikke have i et blad!

  Kh
  Anna

 22. Jeg er som du (og mange andre), fint og pænt skal der være. Og der er jo i øvrigt mange andre anledninger hvor folk går amok med rengøringen/bolig-projekter. Tænk bare på første gang man havde sin kæreste/mand på besøg!? Eller hvad med projekt “redebyggeri” før en baby kommer til verden (sådan en lille fis er i øvrigt fuldstændig lige glad hvordan der ser ud… vores lille tøs er i hvert fald ikke generet af, at vi ikke nåede at gøre entre og bryggers helt færdige).
  Det handler måske om at gøre et godt førstehåndsindtryg på folk man ikke kender. Min søster må gerne se det roder, men da den nye mødregruppe var på besøg var der pænt ryddet op… det er der sikkert ikke når om et halvt år har besøgt mig en fem gange 😉
  Håber vi får dit hjem at se i et af bladene, for det virker til at I bor hyggeligt.

 23. Selvfølgelig skal der ryddes op, pudses vinduer og ordnes alle de ting som bare har ligget og ventet lidt for længe, det hører med :o)
  Får jeg gæster, bliver der da også gjort ekstra rent og ordnet lidt hængepartier ;o)
  Jeg fik Boligmagasinet på besøg i vores kolonihave sidste år for at lave Tryl for 3000 og jeg havde jo allerede gjort det så fint at Sidsel havde svært ved at se hvor hun skulle hjælpe, hihi. Men det færdige resultat blev fantastisk :o)
  Fantastiske lysestager….

 24. Jo, selvfølgelig ville jeg det! Og helt ærligt, så gider jeg da heller ikke se rod, vasketøj og beskidte vinduer i bladene, det har vi rigeligt af herhjemme 😉 Det er da dejligt at drømme om perfekte hjem, selvom man godt ved der også roder der en gang i mellem… Men tror da også stylisterne rykker lidt rundt og pynter lidt ekstra… Men det kan du jo afsløre når de har været der 😉 Glæder mig i hver fald til at se det færdige resultat, dine billeder er super fine.

  /Ditte

 25. Jo jeg ville helt klart også gøre noget hvis der mit hjem skulle i et blad. Og har det ligesom Ditte og gider heller ikke se på rod og vasketøj og beskidte vinduer. Det er jo også der at inspirationen kommer til andre når der lige er blevet gjort lidt ekstra ud af det, og enten ejeren selv eller stylisterne har pyntet lidt mere:-) Jeg glæder mig også til at se det….spændende hvor det bliver bragt henne:-)

 26. Her hjemme joker vi lidt med at vi skal invitere gæster for at der sker noget nyt. For når der skal komme nogen, især hvis det er overnattende (for så kommer de jo rigtig rundt i lejligheden), så får vi gjort lidt ekstra rent og får lavet nogle af de små reparationer etc. vi ikke når i hverdagen.
  Kan godt forstå du gør lidt ekstra ud af det, for potentielt inviterer du jo hele Danmark indenfor;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *