Igang igen

Så er jeg igen igang. De sidste vinduer pudses, ting flyttes væk og rundt, og jeg gør klar. Igen. Den udskudte boligreportage af vores lejlighed skydes nu på tirsdag, og jeg har genoptaget forberedelserne. Jeg glæder mig enormt meget til at se hvordan den slags foregår bag kulisserne. Og til at se vores hjem gennem andres øjne. Det var et godt skub til at få færdiggjort nogle af de projekter jeg har haft planer om, men ikke har fået prioteret. Fx et nymalet skrivebord, som min søde mor har malet for mig. Dét glæder jeg mig til at vise jer!

8 meninger om “Igang igen”

  1. Hej.
    Må jeg være så fræk at spørge, hvorfor du gør så mange forberedelser inden. Bliver det ikke lidt urealistisk så??? Og du er vel blevet spurgt fordi du bor fint som du gør.
    Fin blog forresten
    Tina Olsen

    1. Det må du hellere end gerne! Det er jo ikke fordi jeg har gang i den helt store omdekorering, jeg får bare afsluttet ufærdige projekter, gjort ordentligt rent og pudset vinduer. Så det er såmænd bare den slags forberedelser. Lur mig om du ikke også ville shine lidt ekstra op på det hele, hvis dit hjem skulle foreviges i et magasin 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *