Norsk keramik og en flue

Til den seneste tapasaften, fik jeg dette fantastiske fad i værtindegave, af den dejlige Louise. Jeg er vild med det! Det er norsk, og jeg er ret sikker på det er fra 60’erne. Jeg har nogle tallerkener i samme stil (dog ikke samme serie), som jeg også knus-elsker. Stregen og farverne fra den tid, er bare lige mig.

Den lille flue er en broche, som jeg netop har genfundet i mine gemmer. Det er et loppefund, som er maaaange år gammelt, og den er virkelig fin og detaljeret. Tror den skal i brug igen.

16 meninger om “Norsk keramik og en flue”

    1. Virkelig fint! Husk nu at fortælle dem de ikke må skille sig af med det….SÅdan er der vist meget der er gået tabt gennem årene, fordi forældre og bedsteforældre ikke tror børnene er interesserede.

  1. Er så glad for at du kan lide det. Syntes meget at der stod Julia på det fad, og nogen gange er lopper bedre end blomster. Jeg lover at holde øje med noget lignende i vores lokale genbrugser.

  2. Jeg har også nogle tallerkner med fisk svømmende rundt i kanten fra samme tid og land. Er helt tosset med dem:-) Dit fad er godtnok også fint…og fluen med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *