Zpagetti WIP #4

Det skrider stadig fremad med mit gulvtæppe. Jeg har fået brugt en rulle mere siden WIP #3, og det har givet 23 cm. mere. Nu har det altså en diameter på 103 cm. så jeg ender nok med at bruge 6 ruller i alt.

Det er første gang jeg hækler så stort et projekt, men det går jo ret hurtigt. Og det er godt for sådan en utålmodig en som mig. Jeg har lært en del undervejs. Næste gang (for ja, jeg har mod på mere!) tror jeg fx jeg vil hækle rundt og rundt, istedet for at samle for hver runde. Og jeg vil flytte mine udtagninger, så tæppet bliver helt rundt, istedet for kantet. Nu har det lidt den samme effekt som et forstenet søpindsvin i strukturen. Og det er da egentlig også meget fint.

10 meninger om “Zpagetti WIP #4”

 1. Det bliver bare superflot! Og jeg synes det er rigtig fint at det er “kantet” og ikke rundt;-) Og fint at det er hækler så tæt! Glæder mig til at se det færdige resultat;-)

 2. Hvor bliver det fint.
  Tror snart jeg er nød til, at lave noget i det zpagetti.
  Slet ikke dårligt, at det hurtigt bliver til noget med det garn.

  Og hvor var Otto sej i næsehornskostumet :-)))

  Rigtig god aften til dig og dine fra mig

 3. Jeg elsker dit tæppe, og ja strukturen ligner et søpindsvin. Jeg tror sågar at jeg vil prøve mig ud i dette storhækleri, nu hvor jeg har lært lidt om det i weekenden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *