En kompliment. Eller?

Så så man lige min blog nævnt i denne uges Hendes Verden. Det er altid skønt at få credit, men øh….er det en kompliment? Lidt skør (men dejlig!)? Den forstår jeg ikke helt….Hvad siger du?

15 meninger om “En kompliment. Eller?”

 1. Jeg tænker at skør er fordi du ikke er en “klassisk” hausfrau. Og at mange mennesker derude i danmark er farveforskrækkede, og det er du vist ikke. Så derfor er du måske lidt skør, i Hendes Verdens læseres optik, perhaps.

 2. Jeg hæfter mig ved meget dejlig blog. Så lidt skør er blot en sidebemærkning i den positive ånd!
  Ellers ville de jo heller ikke henvise til din blog… vel?

 3. HELT KLART (og altid i min optik) en kompliment – især når den kommer fra Hendes verden (….zz..zzzz..) Hehe… Jeg kan drage en parallel til min de gamle; den dag de komplimenterede mit tøj eller vilde beslutninger; tror jeg ville tænke om jeg var på den gale vej… ;0)

 4. Skør på den gode måde, skør som i at du kan tænke uden for boksen og får kreative ideer!
  Og så skal du da ikke sætte dejlig i parentes, skriv det med stort DEJLIG;-)

 5. Hvis de havde ment skør på den dårlige måde, havde de sikkert skrevet skør, men…. og ikke skør og…
  Anyway, jeg er ivrig læser af både Hendes Verden OG din skønne (og skøre) blog! Skørt er også næsten altid positivt i min bog;)

 6. Fedt med omtalen!
  Tja, det er ikke godt at vide, hvad de mener med ’skør’, men i mine øjne/ører er det et positivt ord. Det betyder i hvert fald, at du ikke er kedelig, men derimod spændende! For har det skøre ikke altid været lidt interessant…? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *