Otto er et…#2

…næsehorn! Imorges stod vi tidligt op, så Otto kunne blive klar til fastelavnsfest i vuggestuen. Han er det sejeste næsehorn, og helt sikkert også det sødeste. Jeg er godt tilfreds med dragten, selvom den nok godt kunne have tålt et par centimeter mere hist og her. Men men, den blev jo syet mens ungen var frygteligt syg, så det var ikke muligt at prøve den hen ad vejen. Og Otto syntes heldigvis også selv han er ret cool.

36 meninger om “Otto er et…#2”

  1. Sejt kostume og i det hele taget en skøn skøn blog. Jeg beundrer din kreativitet! Jeg synes selv det nogle gange kan være svært at finde på, både i forhold til gør det selv ting og i forhold til blog indlæg, men hos dig er der masser af inspiration at hente – tak!

  2. Nøj hvor er han bare skøn. Jeg bringer i år kun udvalgte udklædningsideer på Badut (fordi der er så mange i forvejen), men et næsehorn det har jeg ikke set før og derfor vil jeg vildt gerne have ham med hvis jeg må låne et billed.

  3. Super fin dragt, og så er den udklædning jo bare for oplagt ;)Glæder mig til min dreng når den alder, hvor han synes det er sjovt at være klædt ud 🙂

    Kh.
    Ditte

  4. Hvor ser den bare super behagelig og vildt sej ud dragen. Det kan du virkelig godt være stolt af:) glæder mig allerede til jeg skal klæde knægte ud næste år:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *