22 meninger om “En dejlig aften”

  1. Åh, det er så dejligt med de venskaber man får gennem bloggen. Tænk sig, at det kan lade sig gøre?! Jamen, det er så vidunderligt. Jeg elsker også ‘mine’ blogdamer. Jeres aften ser smadderhyggelig ud.

   KRAM

 1. Tusind tak for en fantastisk aften Julia, det var skønt at være en del af det hyggelige selskab:-) Vi skrives lige ved på mail med playdate:-) Nu skal jeg bare holde søndag og slappe helt af:-)
  Kram

 2. Også lige et kæmpe tak fra min side – jeg nyder virkelig jeres selskab (og håber på at der er en gave til mig næste gang). Endnu engang tak for husly kære Julia – det var en drøm at vågne op i Otto´s værelse og være omgivet af helt igennem god smag!

  Varme kram Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *