Otto er et…

….næsehorn, naturligvis! Der kom ikke mange kommentarer på gårdagens indlæg om kostumet jeg var ved at sy, og kun et enkelt gæt (Mor Hanne’s gælder nemlig ikke) på hvad Otto mon skulle være. Idag blev jeg færdig, og jeg er blevet rigtig godt tilfreds med næsehornsdragten. Glæder mig meget til at prøve den på ham, og håber den sidder lige som den skal. Han har desværre været for syg til at prøve den idag, med høj feber, hoste og snot i stride strømme. På mandag er der fastelavnsfest i vuggestuen, og jeg glæder mig til at se alle de små poder i kostumer. Især Otto!

37 meninger om “Otto er et…”

 1. Nej hvor er det originalt fundet på – selvfølgelig er Otto et næsehorn:-) Jeg har fri de næste par dage og skal i gang med et sørøver kostume til Oscar og et klovne kostume til Victor…spændt på om det blir helt mislykket eller om det kommer til at ligne det det skal…bare lidt:-)
  Kh. Malene

 2. Ja selvfølgelig!! SÅåå fint, håber også på at se et billede af Otto i dragten 😉
  Rigtig god bedring med ham Julia, det lyder godt nok som en ordentlig omgang.

 3. Selvfølgelig skal han være et næsehorn. Det er så oplagt og alligevel genialt! Jeg har endnu ikke fundet ud af hvad min knægt skal være… bare det bliver nemt, for kan ikke finde ud af at sy med en baby på armen 🙂
  Håber vi kommer til at se Otto i sit outfit.

  1. Ha ha, ja ikke? Hmm, noget nemt? Tegn fx en sherif på en hvid trøje med tekstiltuscher. Så skal der bare en hat og et par cowboybukser til. Ellers så må baby i en vikle, så du får hænderne fri til at sy 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *