Love, love, love

Idag er det Valentins dag. En dag mange elsker at hade, “for man kan jo vise sin kærlighed alle andre dage på året”. Og ja, selvfølgelig kan man det. Og det skal man da. Men jeg syntes nu egentlig at det er meget fint, med sådan en dag hvor man hylder kærligheden verden over. Sødt, faktisk. Og det behøver jo ikke at være med dyre gaver, blomster og chokolader man fejrer….

Sidste år bagte jeg disse cupcakes til min kæreste på Valentins dag. Jeg havde egentlig planer om at bage hans yndlingskage idag, men Otto er stadig meget sløj, så jeg bruger det meste af min tid ved siden af ham i sofaen. Det kræver han af mig. Kærlighedsfejringen må vente.

6 meninger om “Love, love, love”

 1. man kan også vælge at sige, at kærlighedsfejringen netop er, at du tager dig af din lille syge søn, der har brug for0…,nåhja, din kærlighed 😉 for det der kærlighed er jo mange ting!

 2. Gud hvor kunne jeg ikke være mere enig med dig Julia.
  Synes folk elsker at hade denne dag og hader at den er amerikansk og kommerciel. Jeg vælger, som dig, blot at fejre den ved at huske at sige jeg holder af folk <3
  Glædelig valentins dag Julia 🙂

 3. Hvor er de fine! Og det er også kærlighedsfejring at passe hans syge barn 😉 God bedring med næsehornet (fantastisk kostume!)
  Jeg har fejret aftenen med Charlotte (Loppelækkerier) hjemme hos mig. Egentlig er jeg også af den holdning, at det er noget fis, men lur mig, om ikke jeg synes det hele var meget sødt, hvis der en dag, var én, som tænkte på mig den dag?

  Knus K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *