To fantastiske!

To fantastiske bøger. Ens, og alligevel så forskellige!

Jeg har bladret lidt i disse to bøger idag. De er begge den slags bøger, som man kan bladre igennem fra ende til anden, og suge inspiration og lækre billeder til sig fra. Sif Orellana har jeg skrevet en del om før, og de fleste af jer kender hende sikkert allerede. Spilopper & Stjerneskud er hende nyeste bog, og den er mindst lige så skøn, som de populære forgængere. Sif imponerer mig gang på gang!

Helle Schjønning’s bog Magiske Måneder, har også været omtalt vidt omkring i Bloglandet. Og med rette, for det er virkelig en fin bog! På sin vis minder den mig lidt om Sif’s bøger, men tilgangen er alligevel en helt anden, ligesom billedsproget og teksterne er det. Og så kan jeg rigtig godt lide opbygningen med, at indholdet kommer måned efter måned, med de mange gode idéer der hører de forskellige måneder til. Helle har kastet sig ud i hendes drøm, og det kan jeg kun respektere. Jeg ved jo hvor stort et spring det kan være.

4 meninger om “To fantastiske!”

  1. Har kigget på begge bøger, men endnu ikke investeret i nogen af dem. Jeg er måske lidt i tvivl om, hvor meget jeg vil få brugt dem, da jeg umiddelbart ikke syntes der var så mange opskrifter, men at det mere bare er inspirations værker. Men har også kun bladret hurtigt igennem dem. Hvad tænker du om det?

  2. Jeg kigger langt efter Magiske Måneder hver gang jeg besøger en boghandel… kan se at jeg hellere må forære mig selv den i fødselsdagsgave om 14 dage.. 🙂

  3. Det er skønne bøger begge to. Jeg synes faktisk ikke at de minder så meget om hinanden igen bortset fra det indlysende at de er henvendt til børnefamilier, eller nok mere præcist til mødre. Sif har sit eget livsglade og positive univers, med masser af lette opskrifter. Helles bog kommer mere metodisk omkring alle årets højtider og hendes bog rummer mange flere kreative ideer end opskrifter. Begge bøger er meget smukt fotograferet, men jeg synes stemningen er meget forskellig i billeduniverset.

    Helles bog er virkeliggørelsen af det jeg gerne ville formidle med min blog og da jeg først så bogen omtalt kunne jeg næsten ikke vente på at få en i hænderne. Derfor blev jeg også virkelig glad da hun sendte mig en bog og da jeg så iøvrigt efterfølgende kunne se i min statestik at hun i lang tid havde været en flittig gæst på Badut. Nu overvejer jeg nogen gange om det giver mening for mig at fortsætte ud af min vej fordi så mange af mine ideer nu findes i den fine bog, smukt fotograferet og fint fortalt.

    Jeg kan da iøvrigt varmt anbefale at købe begge bøger. De er dejlige begge to på hver på sin måde.

  4. Jeg har faktisk overvejet at anskaffe mig en af bøgerne, men har ikke kunne bestemme mig for, hvilken en det skulle være.. dit indlæg har ikke gjort min beslutning lettere, men jeg ved da i hvert fald så nu at det er dem begge jeg ønsker mig i fødselsdagsgave. Bogen fra Helle er det en “evigheds-bog” eller er den kun for året 2012?
    Kh Kamilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *