11 meninger om “I (heart) my job”

    1. Nu er jeg normalt ikke meget for, at svare på anonyme kommentarer som denne, hvor der anes en snert af sarkasme og negativitet. Men her vil jeg alligevel gerne komme med min holdning.

      Der er en markant forskel på at være en større virksomhed, som kører sin forretning rundt, ved hjælp af op til flere af disse mennesker i arbejdsafprøvning. De opsøger dem systematisk, og ansætter sjældent. Jeg er derimod selv blevet kontaktet af praktikanten, og opfatter det som en hjælp for hende, samtidigt med at det bestemt er en stor hjælp for min lille virksomhed, som pt. slet ikke er i en situation, hvor jeg har mulighed for at ansætte nogen. Men med den hjælp jeg får nu, kan jeg måske få banket min virksomhed lidt mere op fordi jeg får tid til at arbejde på det, og derved måske få råd til faktisk at ansætte praktikanten, når hun når/hvis hun bliver klar til det.

  1. Jeg kan godt forstå, at du elsker dit arbejde – det ville jeg også gøre!!!! Det ser virkelig hyggeligt ud og nogle rigtig fede og overskudsagtige prisskilte!!!!
    Go weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *