Nu med praktikant!

Idag har jeg fået en praktikant, som skal være hos mig de næste 3 måneder. Og måske mere til. Det er Julia Runge, som i forbindelse med sin arbejdsafprøvning, har fået muligheden for at prøve kræfter med livet som enkeltmandsfirma. Eller, ihvertfald følge det på sidelinjen. Det er super hyggeligt at have selskab, og fedt at lære lidt fra mig. Jeg har lavet en lille notesbog til hende, så hun kan skrive de vigtige ting ned. Som fx opskrifter.

Og det bedste, det er næsten at jeg får lidt mere tid til at arbejde på mit nye projekt, som også har fået sin egen notesbog. Nemlig projekt webshop. Meget mere om det, når jeg er kommet længere i processen. Det er så spændende, og jeg elsker startfasen. Det er nok det jeg elsker allemest i mit arbejde. Man er vel iværksætter.

33 meninger om “Nu med praktikant!”

 1. Ej, hvor fedt for Julia x 2 !! Bliver megahyggeligt også! Og sejt at du elsker startfasen! Det gør jeg IKKE! Startede i praksis i dag, og jeg savner allerede min kniv!

  1. Ja, det er så hyggeligt med en Julia mere! Jeg syntes næsten at idéfasen er det sjoveste, men det er selvfølgelig heller ikke helt det samme som praksis. Glæder mig til at høre hvordan det går.

 2. Hvor dejligt med praktikant. Udover projekt webshop, kan du så ikke også udføre min lille drøm: at cupcakefabrikken får en ny afdeling: Cupcakehuset, som er en café, hvor man kan købe dine skønne cupcakes, enten spise dem på stedet (som er hyggeligt og vintage hausfrau-agtigt indrettet – evt. med legehjørne til børn og kreamødre) eller tage med hjem.

  Jeg synes det er vigtigt, at det ligger på fredriksbjerg, hvor cupcakefabrikken også ligger, for det er et dejligt område i Aarhus, og jeg ville sådan ønske, at byen bliver mere udvidet. Især det område kunne snildt gøre det ud for Aarhus’ version af Prenzlaur Berg.

  Så, kan du ikke også liiige gøre det? 🙂

  1. Det er det jeg har brugt de seneste måneder, på at skrive forretningsplan og lave budget over, men det kan desværre ikke hænge sammen for os. Den forretning jeg har nu, hænger ganske fint sammen, og skulle jeg starte sådan et projekt, kommer jeg til at arbejde 3 gange så meget, for et meget, meget mindre overskud. Og det har jeg ikke lyst til, især med min familie i tankerne. Så selvom drømmen og idéerne bestemt er der, så har vi som familie valgt det fra.

  2. Æv, det lyder hårdt og kan sagtens forstå dit valg.
   Hvem ved? Måske kommer tiden, hvor det vil kunne lade sig gøre for dig? Og hvis ikke, så er det dejligt at det går godt med fabrikken alene 🙂

  1. Hej Trine, og tak for de søde ord! Og for tanken 🙂 Jeg er faktisk normalt ikke til ting med cupcakes på, men dem her kan jeg godt lide Måske fordi de er simple, og ikke så farvelade-pyntede.

 3. Det bliver spændende for både dig og Julia.

  Så forøvrigt en fin omtale i Q (magasin) af Cupcakefabrikken… Har du set den selv? Ellers kan jeg sende den til dig :o)

  1. Det er ihvertfald en ren win-win for mig, og forhåbentligt også for hende 🙂

   Jaaa, den må du vildt gerne sende mig. Har ikke modtaget det selv, på trods af lovninger fra redaktøren. Glæder mig til at se det. Tak 🙂

 4. Hvor fedt med en praktikant.. Anyway, glæder mig meget til webshoppen kommer 🙂 Forresten, har du nogle idé om, hvornår din bog udkommer?

  Kram Lea

 5. Jamen så et stort til lykke med det – og især pøj-pøj med dit nye projekt. Vi har alle en lille drøm indeni os, men vi har ikke alle tid eller mulighed for at føre den ud i livet, Jeg under dig det godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *