Fodspor i sne

Jeg er så glad for at der kom sne, så Otto får oplevet den knasende fornemmelse under fødderne, lyset og stilheden. Der skulle komme mere op til weekenden, og jeg siger bare “bring it on”!

4 meninger om “Fodspor i sne”

  1. Sne er også så hyggeligt 🙂

    Det er den bedste fornemmelse at stå udenfor om aftenen, mens det sneer, og så er der bare en utrolig fredfyldt ro, fordi der ingen biler er på vejene, og de der er ude og køre, kører langsomt og lyden bliver afdæmpet af sneen. Det er en helt utrolig terapeutisk stemning 🙂

    Så jeg siger også ja tak til sne op til weekenden. 🙂

  2. Nu ved jeg ikke om det er meningen men din overskrift fik mig med det samme til at tænke på Søs Fengers “Holder øje med dig” http://www.youtube.com/watch?v=Rc38RXJQQr0. Jeg synes det er sådan en dejlig sang 🙂

    Her i Nordjylland knaser sneen også dejligt når vi går. Vi har bare ikke et barn at dele det med, men vi har en hund der er aldeles glad for sne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *