Zpagetti WIP #2 (og mere om krukker)

Det skrider fremad med mit gulvtæppe af Zpagetti, også selvom jeg måtte trevle en masse op, efter at have forsøgt mig med at flytte udtagningerne. Det skal man så gøre helt fra starten, ellers virker det ikke efter hensigten, kan jeg hermed afsløre. Jeg hygger mig med at hækle det, også selvom det er ved at være ret tungt at sidde med. Tror desværre ikke de 3 nøgler jeg fik købt rækker til, så håber Yarnfreak har mere på hylderne.

Mine krukker er kommet i brug, og jeg er rigtigt glad for dem. Kæresten troede det var noget fancy design jeg havde købt, så der pudsede han lige mit ego, ha ha. De 2 runde holder nu styr på mine smykker, og 2 af de firkantede er blevet til henholdsvis tændstiksæske og tændstiksaffaldsæske. Super alternativ til kedelige tændstiksæsker i papir, og en god måde at faktisk bruge de firkantede, som ikke er voldsomt store. Krukkerne er fra Søstrene Grene, papiret er fra Rie Elise Larsen, tapen er købt hos Børnenes Magasin, og klistermærkerne er fra Ebay.

15 meninger om “Zpagetti WIP #2 (og mere om krukker)”

 1. Hej Julia. Jeg ville lige høre om du ikke nogen gange køber ting hos Decorate i Aarhus? Jeg har nemlig et gavekort dertil, som jeg nok ikke får brugt og så tænkte jeg lige på dig. Gavekortets værdi er 500 kr og du kan købe det for 450 kr, så du kan spare lidt på det. Send mig en mail på s_christensen3@msn.com, hvis det har interesse.
  Sanne

 2. De er også blevet ret lækre..:) Kan godt lide det grafiske papir med lidt neon til.. Planen er også at få pyntet de sidste af mine i dag..;)
  Kh Anne

  1. Tak 🙂 Hyg dig med at pynte dine. Tror jeg skal ned og finde flere, den slags kan man jo altid bruge. Og det er godt til lige at stille den værste kreakriller, når tiden er knap.

 3. Skønt kompliment at få:) Synes også de er super fine og lækker kombi af neon og grafik:) Jeg håber de har nogen af de firkantede tilbage næste gang jeg kommer forbi. Har desværre ikke en SG i nærheden:( Ærgerligt de ikke har lavet dem i en større størrelse også.

 4. Uh Julia, det ser nu ellers rigtig fint ud med det lækre hæklet tæppe -jeg overvejer meget at gå i krig med en hæklet stor sidde puf.
  Du kan altså bare det der med de krukker, og forstår udemærket din mands kommentar -skønt!
  Smil fra Pia

  1. Det skal du klart gøre! Jeg har også overvejet Karen Klarbæks store runde kugle, som næste projekt. Skal bare lige finde ud af hvordan jeg hækler helt stramt, så der ikke kommer fyld ud af de små huller 😉

 5. hvor ser det fint ud dit tæppe, jeg har også overvejet at gå i krig med et. Jeg har også selv været i søstrene grene efter de skønne æsker som skal dekoreres. Jeg melder mig straks som fast læser på din fine blog, og håber også du har lyst til at kigge forbi min helt nye blog…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *