Hus og have

Foto lånt her

Vi går og drømmer om hus og have herhjemme. Der er mange fordele ved at bo som vi gør; centralt i Århus, og tæt på det hele. Men åh, hvor er der langt op til 3’e sal, og hvor ville det være fedt med en have. Og en kat. Engang vil vi helt sikkert ud og købe et hus, men først når kæresten er færdig med sin uddannelse, og der er lidt flere penge på kistebunden. Men åh, hvor ville jeg dog gerne flytte i hus nu….

Men hey, måske er der nogle derude, som har et hus til leje? Der er jo så mange som ikke kan få solgt sine huse, men er nødt til flytte alligevel. Mon du, eller nogen du kender, har et hus nogenlunde centralt i Århus, og med egen have, som du vil leje ud? Send mig en mail i så fald, for det vil jeg meget gerne høre om!

10 meninger om “Hus og have”

 1. hej Julia
  vi bor selv i lejet hus under Holstenshuus Gods på sydfyn og jeg ville bare lige skrive til dig, at rigtig mange godser og slotte og herregårde har huse som de udlejer til bolig.
  Ellers har skov og naturstyrelsen også massere af huse, primært i jylland. det kan du se mer eom på deres hjemmeside 😉
  god jagt!

  1. Det var et godt tip, det vil jeg lige undersøge nærmere. Der er sikkert rift om den slags, men jeg ville aldrig selv have tænkt på det som en mulighed, så tak for det!

 2. Hvad med en kolonihave? min veninde bor i kolonihave fra April til november…og i en lille lejlighed resten af tiden…det er i århus begge dele…
  -og med den nye tendens med at bo småt( i hverfaldt i flg. Alt for damerne) er det da det helt rigtige…;))
  Hej og god weekend fra Maja B

  1. Jeg tror ikke jeg ville bryde mig om omstillingen, og ville nok hele tiden mangle noget fra lejligheden når vi er i kolonohaven, eller omvendt. Min kusine og hendes kæreste har også haft kolonihave nogle år, og de elskede det, så for nogle er det helt sikkert en god løsning.

  1. Har lige luret lidt på hjemmesiden, og det ser lækkert ud. Og det er billigt! Men desværre for langt væk, når vi ikke har biler…Kan godt forstå du er glad for, at være nede ved jorden igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *