Genbrugsfund, Kiropraktor og en Engel

På min vej til kiropraktoren idag, kom jeg forbi en Kirkens Korshær, hvor jeg fandt et kæmpe stykke fint stof til sølle 20 kr. Jeg tænker jeg vil lave det til en dug, og at den kan være både forårs-agtig og julet, afhængig af årstid og borddækning.

Og så får I lige hele vores uge at se, fordi jeg vil vise den smukke engel jeg vandt hos Karina i december. Hun hænger på søndagen for at minde mig om, at der skal være en hviledag i løbet af ugen. Ikke på kristen vis, og ikke nødvendigvis på en søndag, men en dag hvor vi bare “er” i løbet af ugen. Jeg er så glad for den engel, hun er virkelig et lille kunstværk.

Nå, men idag var så dagen, hvor jeg skulle til kiropraktor, på anbefaling af min fysioterapeut. Jeg fik taget røntgenbilleder, fortalt om mine smerter og gener, blev undersøgt, fik en masse information, og tilsidst et par knæk. Jeg skal afsted 2 gange om ugen de næste 2-3 uger, og så må vi se hvordan det ser ud. Der er åbenbart forskellige ting der årsager smerterne, men det største problem er at jeg har gået med det for længe, uden at få det behandlet. Jeg må indrømme jeg ikke helt husker alt det han sagde, for der var så meget. Men det var mærkeligt at se mine egne knogler. Min rygrad er lidt skæv, jeg har et kraftigt svaj, mit bækken hælder lidt til den ene side, og den nederste “støddæmper” i min rygrad er lidt flad. På fredag skal jeg knækkes mere end idag, og jeg er spændt på om det har en effekt. Lige nu har jeg bare ondt, ondt, ondt. Jeg håber virkelig han kan få bugt med det. Og helst for altid.

8 meninger om “Genbrugsfund, Kiropraktor og en Engel”

 1. Åh, jeg føler med dig. Mit kan de nemlig ikke gøre noget ved – netop fordi jeg har gået for længe med det. Pøj, pøj med dit! Krydser fingre for at han får bugt med det:)

 2. Ååh kender det kun alt for godt, at ha’ smerter i ryggen, som ingen rigtigt kan gøre noget ved…
  Jeg døjer selv meget og ska’ ind og røntgenfotograferes på et sygehus i denne uge.

  Jeg vil lige fortælle om min oplevelse med en kiropraktor. Jeg mistede desværre min tiltro til dem, da jeg sidste år fik “knækket” ryg inde ved én, hvilket kun resulterede i, at jeg fik endnu mere ondt. Det virkede lidt som en pengemaskine, hvor de allerede på forhånd havde bestemt, hvor meget behandling jeg sku’ ha’, uden rigtigt at vide hva der var galt… Kort sagt vil jeg bare sige til dig, vær opmærksom på hvad de gør ved dig og lyt til din krop: Får den det virkeligt bedre, som de forudser, eller virker det mere som om du hælder penge i deres store kasse?

  Og forresten tusinde tak for den fedeste blog, som jeg flittigt følger :o)

 3. Rigtig god bedring med ryggen, Julia:-)
  Ah, jeg er altså vild med din uge-tavle, tror snart jeg må støve sådan en op ud til køkkenet (så kan det være jeg husker det jeg skal:-))

 4. Æv god bedring med ryggen:-( Fint stof du har fundet dig der, og sikke fint englen hænger om søndagen…meget passende.-) Og tak for de flotte ord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *