Smukke gamle spil

I sommers fandt jeg disse fine puslespil på Ingerslevs loppemarked, og nu er de kommet i rammer. Jeg ved endnu ikke hvor de skal hænge, men syntes det var synd de bare lå der i kassen. Er det ikke nogle fantastiske motiver?

Otto fik disse fine pusleklodser i pakkekalender fra sin Bedstemor til jul. Han forstår dem ikke helt endnu, men moren her er meget begejstret for dem. Jeg syntes det er vildt, at alle hjælpe-billederne stadig er intakte!

Et andet fund min mor har begået, er dette helt fantastiske puslespil med Hans & Grethe som tema. Jeg har aldrig set noget lignende! Det er ret svært at samle, så der går nogle år før Otto får lov at pille ved det. Egentlig ville jeg helst have det fremme på én eller anden måde, men jeg kan ikke lige greje hvordan. Nogle forslag?

Jeg tror samtlige spil er fra 50-60’erne, og er vild med tanken om at der ikke er produceret større mængder, og at det har været fint legetøj som man skulle passe på. Jeg vil vogte dem alle resten af mine dage!

7 meninger om “Smukke gamle spil”

  1. Kan huske de første 3 puslespil fra min egen barndom! 😀 Åhh, jeg elskede de puslespil, selvom jeg syntes hesten så så ond ud. 😛

  2. Julia, det er næsten for skørt. Jeg er netop kommet hjem fra en tour de genbrug. Så læser jeg dit indlæg, og har en klask-mig-selv-på-lårene situation. Jeg har nemlig lige købt et puslespil i genbrug, med billeder og staveleg, som jeg havde tænkt kunne bruges i en ramme.
    Er det for skørt eller hvad???

    Kh Katrine

  3. Jeg havde også gamle puslespil billeder på mine pigers værelse da de var helt små. En rigtig god måde at vise dem frem på synes jeg. Dine ser vildt fine ud. De pusleblokker du viser her, har jeg også, men de er ikke så fine i farverne mere. Jeg har sat dem sammen til et spejl. Spejlet er et eller andet sted på min blog mener jeg, hvis du er nysgerrig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *